Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γκούντας και Λακασάς στα σχολεία και στα κλιμάκια της Χίου

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Μετά την Λέσβο, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Γκούντας και Παναγιώτης Λακασάς βρέθηκαν στη Χίου και επισκέφθηκαν τα σχολεία και τα κλιμάκια πετοσφαίρισης του νησιού.

Η αρχή έγινε με την επίσκεψη για την παρουσίαση του αθλήματος στο 9ο Δημοτικό σχολείο Χίου, στο 4ο Γυμνάσιο Χίου και στο Γυμνάσιο Βροντάδου Χίου, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Χίου και τον Πρόεδρο της Γιώργο Αμέντα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε προπόνηση κλιμακίου κοριτσιών γεννημένες από το 2008 έως το 2010, όπου οι αθλήτριες εκτός της προπόνησης δεξιοτήτων αγωνίστηκαν και σε προπονητικό παιχνίδι.

Στο τέλος οι προπονητές των ομάδων με την συμμετοχή του προέδρου της ΤΕ Χίου Γιώργου Αμέντα συζήτησαν με τους ομοσπονδιακούς προπονητές τεχνικά θέματα και προτάσεις για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου.

Οι προπονητές που παρευρέθηκαν ήταν η Δέσποινα Καλλίτση από τον Φιλοπόοδο Όμιλο Βροντάδου Χίου, ο Γιώργος Χριστάκης από τον Φιλαθλητικό Όμιλο Καμποχώρων Χίου, και οι Φραγκούλης Κυλαλίτης, Δημήτρης Μπαλασάς και Ειρήνη Δημοπούλου από τον Νηρέα Χίου.

Σχετικά Άρθρα