Τελευταίος σταθμός των σεμιναρίων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. ο Νομός Γρεβενών

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Τελευταίος σταθμός του προγράμματος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για ενημέρωση των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποτέλεσε ο νομός Γρεβενών.

Στην συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/09/2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Αθανάσιος Στράντζαλης και Μαρία Γαβαλά ενημέρωσαν τους Καθηγητές Φυσικής αγωγής για τις εξελίξεις στο άθλημα καθώς και για τους νέους τρόπους προσέγγισης των μαθητών, ώστε να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα  η εκμάθηση του αθλήματος στο σχολείο.

Στην συνέχεια ο διεθνής διαιτητής κ. Χρήστος Χλωρός ενημέρωσε τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για τις τελευταίες αλλαγές στους κανονισμούς της πετοσφαίρισης.

Στην Συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών κ. Χρήστος Χαντές ο οποίος υπήρξε αθλητής πετοσφαίρισης στην τοπική ομάδα των Γρεβενών αλλά αργότερα και προπονητής.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. ευχαριστεί τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Γρεβενών κ. Ιωάννη Σούλιο, για την συνεργασία καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την συμμετοχή τους στην παραπάνω δράση.

Σχετικά Άρθρα