Τουρνουά Elite Juniors για την περίοδο των εορτών

BEACH VOLLEYBALL ,

Στο καλεντάρι των Elite Series 2023-2024 εντάχθηκαν και τα πρώτα τουρνουά Juniors που θα διεξαχθούν κατά την εορταστική περίοδο.

Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν 4 τουρνουά Elite Juniors σε Χανιά, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

24 Δεκεμβρίου Chania Elite Juniors – Εγκατάσταση Αγ. Αποστόλων, διοργανωτής ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ (Δαμιανός Χατζηδαμιανού)

26&27 Δεκεμβρίου Heraklion Elite Juniors – News Beach Bar, Ηράκλειο, διοργανωτής, διοργανωτής NEWS BEACH (Γιώργος Μονιάκης)      

29&30 Δεκεμβρίου Kalamaria Elite Juniors – Γήπεδα BV Απόλλων Καλαμαριάς, διοργανωτής APOLLON BEACH BAR (Ηλίας Ζωλασταθιάδης)

6 Ιανουαρίου iBeach Elite Juniors
– Γήπεδα iBeach Παπάγου, διοργανωτής ιBeach (Κώστας Ταμπουρατζής, iΒeach.gr/registration)

Οι κατηγορίες των τουρνουά είναι όλες «Κάτω των 22 ετών», με τον κάθε διοργανωτή να έχει δικαίωμα να ορίσει υποκατηγορίες (Κ17, Κ19 κλπ) ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών και την ηλικιακή σύνθεση των ομάδων που θα δηλώσουν.  

Σύμφωνα με των προκήρυξη των Elite με την διεξαγωγή άνω των 3 τουρνουά κατοχυρώνεται η κατηγορία και θα διεξαχθεί Τελικός στα τέλη Απριλίου, ο οποίος και θα προσμετράται στην Πανελλήνια βαθμολογία Juniors του 2024.  

Πληροφορίες για το συνολικό πρόγραμμα των Elite Series εδώ ενώ κανονισμούς και πληροφορίες για την εγγραφή στο κάθε τουρνουά θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στα μέσα του κάθε φορέα.

Σχετικά Άρθρα