Α1 Γυναικών (12η Αγωνιστική): ΑΣΠΕ Θέτις-Παναθηναϊκός Α.Ο 1-3

×


Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Βούλα επικρατώντας με 3-1 σετ της Θέτιδας και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ανοίγοντας θετικά το λογαριασμό στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο σετ, οι «πράσινες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Θέτιδα και πήραν προβάδισμα με +14 (6-20) για το 0-1 (12-25).

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο σετ, με τη Θέτιδα να ανεβάζει στροφές και να πιέζει τον Παναθηναϊκό στην υποδοχή έχοντας λύσεις και στην επίθεση με αποτέλεσμα την ισοφάριση σε 1-1 με 25-22.

Ωστόσο, στο τρίτο και πάλι οι φιλοξενούμενες πήραν προβάδισμα (3-8, 9-16) για το 1-2 σετ με 18-25 ενώ με τον ίδιο ρυθμό και χωρίς η Θέτιδα να βρίσκει τρόπο να αντιστρέψει την κατάσταση ο Παναθηναϊκός έφτασε στο τελικό 1-3 με 13-25, κατακτώντας ακόμα τρεις βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Η γνώμη του πάγκου

Αγγελική Γεωργοπούλου: «Αν εξαιρέσω το πρώτο σετ, στο οποίο δεν δούλεψε τίποτα από αυτά που είχαμε πει από πριν στην τακτική μας. Στο επόμενο σετ αρχίσαμε να κάνουμε πράξη αυτό που είχαμε σχεδιάσει πιέζοντας με σέρβις τον Παναθηναϊκό καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να μας πιέζει στην υποδοχή και από εκεί χάσαμε αρκετό έδαφος. Εύκολα απογοητευόμαστε και δεν έχουμε αυτή τη σταθερότητα που πρέπει να έχουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι γιατί αυτό συμβαινει σε αρκετά ματς. Πάνω στον ενθουσιαμό, διεκδικούμε ένα σετ, ένα δεύτερο και μετά αποσυντονιζόμαστε και κάνουμε πολύ εύκολα λάθη».

Δημήτρης Καζάζης: «Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι περίεργο, ερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση και μια ήττα μέσα στη Νάξο και έπρεπε να διαχειριστούμε την ψυχολογία μας και να επαναφέρουμε την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε το καθηκον μας πήραμε ένα τρίποντο. Τώρα υπάρχει διακοπή και είναι σημαντικό να αναδιοργανωθούμε και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τα σετ: 12-25,25-22,18-25,13-25

Οι συνθέσεις:
Θέτις (Γεωργοπούλου): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Χρηστινίδου, Τοντάϊ , Εσντέλ, Γιόβιτς, Ξηνταρά (λ), Μελετιάδη, Αργυροπούλου, Λεωνίδου
Παναθηναϊκός (Δ. Καζάζης): Ρίτσι, Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Καββαδία, Ρόγκα (λ),Καρπουζά, Λαγουδάκη