Α1 Γυναικών (12η αγωνιστική): Μακεδόνες Αξιού – Άρης 3-0

×


Εντυπωσιακό φινάλε στο 2016 για τους Μακεδόνες Αξιού που επικράτησαν με 3-0 του Άρη στα Κύμινα και αποσπάστηκαν 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αντιθέτως ο Άρης, που προέρχονταν από δυο νίκες, είναι πλέον στο -4 από την 4η θέση με τον ΑΟ Θήρας μάλιστα να έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο αγώνας αρχικά είχε την εικόνα του ντέρμπι με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 10-10 με τους Μακεδόνες να ξεφεύγουν 16-12, 18-13 και να προηγούνται εύκολα με 1-0.

Στα επόμενα δύο σετ η γηπεδούχος ομάδα ήταν εντυπωσιακή στην αρχή, καθώς τόσο στο 2ο όσο και στο 3ο προηγήθηκε με 8-2, με τον Άρη στο β’ σετ να προσπαθεί για την ανατροπή (το 24-19 έγινε 24-22), χωρίς όμως επιτυχία.

Η γνώμη του πάγκου
Μανώλης Σκουλικάρης: «Κλείσαμε τη χρονιά με μια μεγάλη νίκη. Τα κορίτσια έπαιξαν φανταστικά, κράτησαν την τακτική μας, είχαν πάθος, διάθεση και μας βγήκε το παιχνίδι όπως το σχεδιάσαμε. Συγχαρητήρια σε όλες κι εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές».


Δημήτρης Σολκίδης: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Σα να μην ήρθαμε ποτέ να παίξουμε. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνιση μας για φέτος. Δίκαιη η νίκη των Μακεδόνων κι εύχομαι καλές γιορτές σε όλους».

Τα σετ: 25-16, 25-22, 25-19
Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Σπανού, Μυρίδου –λ / Στεφανίδου
Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Κις, Κελεσίδου -λ / Χίτζιου-λ, Γουγούση.