U19 JUNIORS FINAL
Ημερομηνία: 21-23/07/2017
Οργανωτής: Δήμος Χίου, Περιφέρεια Β. Αιγαίου
Τοποθεσία: Χίος, Πολυχώρος Bloom
Κατηγορία: Juniors Final
Έπαθλα: Μετάλλια
Φιλοξενίες Αθλητών: ΝΑΙ
Συντελεστής Βαθμολογίας: 1

Χαιρετισμός Δημάρχου Χίου

 
dghdgh.png

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στο νησί μας, τη μυροβόλο Χίο το U19 JuniorsFinal . Ύστερα από την πρόσφατη επιτυχημένη διοργάνωση της Β’ Φάσης των αγώνων ανόδου του Ι’ Ομίλου για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών συνεχίζουμε  δυναμικά να αγκαλιάζουμε διοργανώσεις που αναδεικνύουν τον αθλητισμό στο σύνολό του και προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις στους φίλους του αθλητισμού, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μια πολυποίκιλη προβολή της Χίου.

Ευχαριστούμε την Τοπική Επιτροπή Βόλεϊ Χίου, τους οργανωτές καθώς και τους δημότες, φίλους και επισκέπτες του νησιού μας που εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη τους στη Χίο μας και σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί τους μικρούς μας φίλους-αθλητές σε απίστευτες καλοκαιρινές στιγμές στο νησί μας στις 21-23 Ιουλίου 2017.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

           Ο δήμαρχος Χίου

        Εμμανουήλ Βουρνούς  


Χαιρετισμός του Προέδρου της ΤΕ Χίου, κ. Τάσου Ποδιά

dqwd.png

Σε μια περίοδο που ο τόπος μας σηκώνει ένα μεγάλο βάρος από τη μεγάλη ροή των προσφύγων και η τοπική αγορά έχει πληγεί, η ΤΕ Χίου της ΕΟΠΕ, εκμεταλλευόμενη τις πολύ καλές προηγούμενες διοργανώσεις που ανέλαβε, (FINAL 4 κυπέλλου γυναικών και τουρνουά ανόδου στην Α2 κατηγορία γυναικών Ζ΄ περιφέρειας),  διεκδίκησε, τη διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης και στο beachvolley, στο νησί μας.

Ένα νησί που έχει μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ, από το 1994 που η ομάδα νεανίδων του Φ.Ο.Κ. κατακτούσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Από τότε που η γυναικεία ομάδα του ίδιου συλλόγου συμμετείχε στη Β΄ Εθνική κατηγορία και στη συνέχεια στην Α2 και βέβαια όταν αρκετές φορές βρέθηκε ως φιναλίστ στις κατηγορίες νεανίδων και κορασίδων. Επίσης όταν, πρόσφατα και για δύο συνεχόμενες χρονιές η γυναικεία ομάδα του ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων, συμμετείχε στην Α2 κατηγορία, με αθλήτριες που κατάγονταν μόνο από το νησί μας.

Όμως και στα σχολικά πρωταθλήματα υπήρχαν διακρίσεις με τελευταία την ομάδα του Γενικού Λυκείου Καρδαμύλων που κατετάγη 5η στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες.

Έτσι η ΕΟΠΕ ανέθεσε στην ΤΕ Χίου, τη διοργάνωση του U19 JuniorsFinal, που θα διεξαχθεί στο νησί μας από 21-23 Ιουλίου και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου, όπως είμαι σίγουρος ότι το τουρνουά θα αφήσει άριστες εντυπώσεις στους εκατό πενήντα επισκέπτες που θα βρίσκονται για τρις μέρες στο νησί μας, αλλά και σε όσους το παρακολουθήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύουμε ότι αρκετοί από τους φιλοξενούμενούς μας θα επισκεφθούν ξανά τη μυροβόλο Χίο ιδιωτικά για να απολαύσουν τη φιλοξενία των κατοίκων της, τις όμορφες παραλίες της τα μνημεία της και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα της.

Στόχος μας είναι μέσα από αυτό το τουρνουά, να μεγαλώσει η οικογένεια της πετοσφαίρισης, και γιατί όχι σε μερικά χρόνια να μην έχουμε κι εμείς μια ομάδα σε τελικούς αγώνες, είτε αυτοί είναι αγώνες «σάλας» είτε beachvolley.

Θα ήταν παράληψή μας αν δεν ευχαριστούσαμε δημόσια: την Περιφέρεια Αιγαίου, το Δήμο Χίου, την Ε.Ο.ΠΕ., το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου και τους δεκάδες ανώνυμους εθελοντές που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στο στήσιμο της μεγάλης αυτής γιορτής του βόλεϊ.

Τάσος Ποδιάς

Πρόεδρος ΤΕ ΧΙΟΥ

 


Κατέβασε το αρχείο εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΙΟΣ

Ενημερώνουμε τις ομάδες και τους συνοδούς που θα ταξιδέψουν για Χίο με την Blue Star Ferries (Πέμπτη 20/7 20.00 με το Blue Star 1) ή για την επιστροφή τους την Κυριακή 23/7 (11.00 με το Blue Star 1) ή την Δευτέρα 24/7 (23.10 με το Blue Star 1), προκειμένου να έχουν την έκπτωση 50% επί των εισιτηρίων, θα πρέπει να τα εκδώσουν από το κεντρικό πρακτορείο της εταιρείας, Giovanti-Travel (6936.712346), το αργότερο την προηγούμενη ημέρα από την αναχώρησή τους. Εκεί θα ενημερώσουν και για τυχόν οχήματα, καμπίνες και ότι άλλο επιθυμούν.  Να επικοινωνήσουν με το παραπάνω εταιρικό τηλέφωνο για να κάνουν την σχετική συνεννόηση.

Για κράτηση ή έκδοση εισιτηρίων αυθημερόν δεν θα ισχύει η έκπτωση.


Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.