Anima Open
Ημερομηνία: 14-16/07/2017
Οργανωτής: Anima Club
Τοποθεσία: Ανάβυσσος, Anima Club
Κατηγορία: Open
Έπαθλα: Άνδρες €600 - Γυναίκες €600
Φιλοξενίες Αθλητών: OXI
Συντελεστής Βαθμολογίας: 0,25

poster-July-16-3.jpg
animalogo1.jpg
Το Anima Beach Academy by Beligratis και το Side-Out Club φιλοξενούν το τουρνουά Anima Open στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος beachvolley στις 14-16 Ιουλίου για τις κατηγορίες ανδρών-γυναικών.

Το τουρνουά που ανήκει στην κατηγορία open θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο και θα έχει συνολικό έπαθλο 1.200 ευρώ (600 ευρώ για τους άνδρες και 600 ευρώ για τις γυναίκες).

Την Παρασκευή 14/7 οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνιστούν στα προκριματικά, που θα γίνουν με σύστημα νοκ-άουτ, προκειμένου να κατακτήσουν μία από τις 6 θέσεις που θα ολοκληρώσουν το 12άρι ταμπλό των γυναικών και αντίστοιχα μία από τις 8 θέσεις για το 16άρι ταμπλό των ανδρών. Η τεχνική σύσκεψη θα γίνει στις 9:00 πμ ενώ οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10:00 πμ. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να τηρήσουν αυστηρά τις ώρες προσέλευσης.
Το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό των δύο κατηγοριών ενώ την Κυριακή το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με την τελική φάση των αγώνων, την ανάδειξη των νικητριών ομάδων και την απονομή των επάθλων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Τετάρτη 12/7 στις 20:00 μμ και οι αθλητές που απαρτίζουν τις ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο beachvolley της ΕΟΠΕ. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης www.volleyball.gr

Χορηγοί και υποστηρικτές αυτού του τουρνουά είναι η διαφημιστική εταιρία  ΜΟΝΤΑΝΑ group of companies  (The partner of smart cities), η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων ARENA, η ασφαλιστική εταιρία ΜΙΝΕΤΤΑ, το café-bar restaurant στο Λαγονήσι BOA, το μπριζολάδικο με καταστήματα στην Παλαιά Φώκαια και στο Άλιμο X.H.M.A., η εταιρία αντηλιακών και ρούχων DANI SUN CARE και η εταιρία με αθλητικά είδη SPORTECH. Την φροντίδα των αθλητών και αθλητριών κατά τη διάρκεια των αγώνων θα επιμεληθεί το κέντρο φυσικοθεραπείας ΦΥΣΙΟΛΥΣΙΣ. Τέλος, χορηγός επικοινωνίας είναι η ενημερωτική ιστοσελίδα του βόλεϊ VOLLEYLAND.GR

Ο υπεύθυνος διοργάνωσης και πρωταθλητής Ελλάδος Παύλος Μπελιγράτης δήλωσε:

"Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή φέτος φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας στο Anima Club έναν από τούς σταθμούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος (open) το τριήμερο 14-15-16 Ιουλίου! Μαζί με το Side-Out Club που συνεργαζόμαστε από φέτος ευελπιστούμε σε ενα όμορφο αγωνιστικό και εξίσου δυνατό τουρνουά που θα μας δώσει το κίνητρο για μεγαλύτερα πράγματα στην συνέχεια και στο μέλλον!! Με τους τοπικούς χορηγούς δίπλα μας καθώς και τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σοφρώνη πάντα  κοντά μας και βλέποντας την νέα προσπάθεια και δυναμική από φέτος της ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) ευχόμαστε ένα δυνατό τουρνουά του πιο όμορφου αθλήματος του καλοκαιριού, και όχι μόνο, του beachvolley."


Για πληροφορίες και δηλώσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 694 438 5031 και 697 445 3287.


Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.

Κατέβασε το αρχείο εδώ.