Η Βάσω Καραντάσιου θέλει να φέρει τους Μεσογειακούς Αγώνες στη Πάτρα

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει η Πάτρα. Η πόλη της Αχαΐας έχει θέσει υποψηφιότητα για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019, οι οποίοι, για τις χώρες της Μεσογείου, αποτελούν το σπουδαιότερο πολυπολιτισμικό αθλητικό γεγονός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Περισσότερα...

Καραγκούνη, Τσοπούλου: «Επιβράβευση της δουλειάς το χρυσό»

Ο στόχος του χρυσού μεταλλίου επετεύχθη για τις Πένυ Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε χθες στο Δυρράχιο της Αλβανίας.

Περισσότερα...

Χρυσό μετάλλιο για Καραγκούνη, Τσοπούλου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα!

Το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Δυρράχιο της Αλβανίας, κατέκτησαν οι Πένυ Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου (νο3)!

Περισσότερα...

Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΕΟΠΕ

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ συγχαίρουν την Πένυ Καραγκούνη και την Κωνσταντίνα Τσοπούλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα beach volley.

Περισσότερα...

Στα ημιτελικά οι ομάδες των γυναικών, 5οι και συνεχίζουν Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Βαλκανικού πρωταθλήματος στη πόλη Δυρράχιο της Αλβανίας προκρίθηκαν οι Πένυ Καραγκούνη, Κωνσταντίνα Τσοπούλου (νο3) και Δήμητρα Μαναβή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου (νο6).

Περισσότερα...