Πρόγραμμα ανίχνευσης και καταγραφής αθλητών/τριών

×


Ξεκινά το πρόγραμμα ανίχνευσης και καταγραφής αθλητών/τριών που θα πραγματοποιηθεί σε όλη τη χώρα σε συνεργασία με τις κατά τόπου Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές.

Η αρχή θα γίνει από τα σωματεία της ΕΠΕΣΘ και του Νομού Σερρών ενώ θα πραγματοποιηθούν τεστ σε αγόρια γεννημένα το 2003, 2004 & 2005 και κορίτσια το 2004 & 2005.

Τα τεστ θα γίνουν στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας και αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Πέμπτη 20 Απριλίου 2017
Ώρα 14.00 – 16.00: σύλλογοι που ανήκουν στους Δήμους: Θεσ/νίκης (14) και Πυλαίας – Χορτιάτη (8)
Ώρα 16.00 – 18.00: σύλλογοι που ανήκουν στους Δήμους: Καλαμαριάς (6), Θέρμης (9), Θερμαϊκού (5) και του Νομού Χαλκιδικής (6).
Παρασκευή 21 Απριλίου 2017
Ώρα 14.00 – 16.00: σύλλογοι που ανήκουν στους Δήμους: Αμπελοκήπων - Μενεμένης (4) Νεάπολης – Συκεών (8), Παύλου Μελά (3) και Κορδελιού – Ευόσμου (5)
Ώρα 16.00 – 18.00: σύλλογοι που ανήκουν στους Δήμους: Ωραιοκάστρου (7), Δέλτα (6), Χαλκηδόνας (6), Λαγκαδά (1) και του Νομού Σερρών.

Παρακαλούνται τα σωματεία σε συνεργασία με τους προπονητές τους αφενός να υποδείξουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να δοκιμαστούν, (δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό που θα προτείνουν) και αφετέρου να φροντίσουν για την ενημέρωση τους, ώστε να παραστούν.

Απαραίτητος όρος είναι τα εξεταζόμενα παιδιά, να έχουν μαζί τους το αθλητικό δελτίο της ομάδος του (ή φωτοτυπία του), ή αν δεν έχει δελτίο να έχει μαζί του ιατρική βεβαίωση που θα επιτρέπει τη συμμετοχή τους στις μετρήσεις.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν με αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.
Υποχρεωτικά ο κάθε αθλητής - αθλήτρια θα πρέπει να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του ή τον Προπονητή του Σωματείου του, ο οποίος θα υπογράψει δήλωση ότι επιτρέπει την συμμετοχή του.

Παρακαλούνται όλοι οι συντελεστές να προσέρχονται την ακριβή ώρα που ορίζει το πρόγραμμα, για την αποφυγή προβλημάτων στην διαδικασία.

Για να δείτε που ανήκουν οι σύλλογοι, πατήστε ΕΔΩ