Κύπελλο Ανδρών 2017: Δηλώσεις των προπονητών

×


Μετά το πέρας του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών, ο προποπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του και έθεσε τον επόμενο στόχο ενώ ο κόουτς του ΑΟΠΚ, Κώστας Αρσενιάδης προσπάθησε να εξηγήσει τα συναισθήματα... χαρμολύπης.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα διατηρήσαμε τη συγκέντρωση και την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη. Τόνισα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι είναι δύσκολο να παίξεις έναν αγώνα τον οποίο όλοι θεωρούν ότι τον έχεις κερδίσει πριν καν αρχίσει. Περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο για εμάς αλλά δεν ήξερα πόσο» ενώ πρόσθεσε:

«Η Κηφισιά είναι μια καλή ομάδα, με καλούς και έμπειρους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια και είδαν όλοι σήμερα για το τι είναι ικανοί να κάνουν όταν παίζουν καλά. Εμείς κερδίσαμε τον τίτλο και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια. Επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο γιατί ξεκινάμε από το μηδέν. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να νικάμε».

Από την άλλη, ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Παιξαμε καλά. Μας άξιζε να πάμε στο τάι μπρέικ. Κάναμε αυτό που είπαμε πριν το παιχνίδι, δηλαδή να παίξουμε με ψυχή. Στο πρώτο σετ μπήκαμε φοβισμένα. Δυστυχώς στη λεπτομέρεια χάσαμε. Δεν ξέρω τι δηλώσεις να κάνω και πως να νιώσω. Να χαρώ ή να στεναχωρηθώ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και συγχαρητήρια στην ομάδα μου».