Τουρνουά ανόδου Γυναικών: Με το δεξί ο Πορφύρας, 3-0 την ΧΑΝΘ

×


Ο Πορφύρας ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών, που διεξάγεται στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, καθώς επικράτησε με 3-0 της ΧΑΝΘ.

Η ομάδα του Πειραιά στα δύο πρώτα σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ΧΑΝΘ, η οποία προσπάθησε να αντιδράσει στο τρίτο σετ, αλλά κατάφερε να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το β’ τεχνικό τάιμ άουτ.

Η γνώμη του πάγκου
Βασίλης Πανδής: «Ξέραμε ότι στην πρεμιέρα παίζαμε με μια ομάδα στα μέτρα μας και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να διώξουμε και το άγχος εν όψει της συνέχειας. Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά και με σοβαρότητα κατακτώντας δίκαια το τρίποντο και πλέον συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή Κηφισιάς»

Βασίλης Χριστόπουλος: «Παίξαμε πολύ φοβισμένα στα πρώτα 2 σετ με πολλά εύκολα λάθη. Προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο στο 3ο σετ αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Ο Πορφύρας έδειξε ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα και δίκαια θεωρείται ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί. Αύριο το ματς είναι τελικός και μονόδρομος για εμάς».

Τα σετ: 25-14, 25-14, 25-18
ΑΟΦ Πορφύρας (Πανδής) Ράπτη, Φωτεινού, Γκολφινοπούλου, Χρήστου, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Μουστάκη-λ / Γκούρα
ΧΑΝΘ (Χριστόπουλος) Αρμουτάκη, Κουνουπίδου, Κίτσιου, Αλτίνη, Μπακοπούλου, Ηλιάδου-Μάνου, Βερνάρδου-λ / Κάπα-λ, Ηλιοπούλου, Κουρτίδου, Θωμοπούλου, Κουτρουμπή.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα ΕΔΩ και τη βαθμολογία του τουρνουά ΕΔΩ.