Συνεργασία της ΕΟΠΕ με «Ατέρμων» και «Sport Camp Λουτράκι»

Μετά το μνημόνιο συνεργασίας με το Δήμο Ευρώτα που αφορά τις Εθνικές ομάδες Γυναικών η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο ακόμη σημαντικές συμφωνίες.

Περισσότερα...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Τρίτη ήττα για την Εθνική Εφήβων και αποκλεισμός (update)

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής Εφήβων γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από το αντίστοιχο της Σερβίας στον τρίτο και τελευταίο αγώνα στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Περισσότερα...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Ήττα με ανατροπή για την Εθνική Εφήβων

Αν και προηγήθηκε με 2-0, η Εθνική Εφήβων έμεινε από δυνάμεις (κυρίως μετά το 19-17 με το οποίο προηγήθηκε στο δ’ σετ) και έτσι ηττήθηκε από την Εσθονία στην πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.

Περισσότερα...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Ήττα καρμπόν για την Εθνική Εφήβων

Όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στην Εσθονία, έτσι και στον δεύτερο αγώνα της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων όπου αντιμετώπισε την Λευκορωσία, η Εθνική ομάδα αν και προηγήθηκε με 2-0, έχασε τελικά με 3-2.

Περισσότερα...

Πρεμιέρα με Εσθονία για την Εθνική Εφήβων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Η προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων για την Εθνική μας ομάδα ξεκινά αύριο το βράδυ (21:00, ώρα Ελλάδας) όπου στην «Βλάντε Ντίβατς Χάλα» στην Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας αντιμετωπίζει την Εσθονία.

Περισσότερα...