Εθνική Γυναικών: Στο Ρότερνταμ ο προκριματικός όμιλος του παγκοσμίου

Στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος γυναικών με τη συμμετοχή της Εθνικής γυναικών.

Περισσότερα...

Εθνική γυναικών: Τριαντάφυλλα, συγχαρητήρια και... αισιοδοξία για τη συνέχεια!

Με τα χαμόγελα της ικανοποίησης και της υπερηφάνειας να είναι κάτι παραπάνω από φανερά και κουβαλώντας στις αποσκευές τους μια σπουδαία και παλικαρίσια πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, έφτασαν το απόγευμα στο «Ελ.Βενιζέλος», τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των γυναικών.

Περισσότερα...

Ρούσης: "Να ξαναμπούμε στο χάρτη του Ευρωπαϊκού βόλεϊ"

Η νίκη επί της Αυστρίας και η 2η θέση που μας έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος έκανε το πρόσωπα όλων των μελών της αποστολής να λάμπουν.

Περισσότερα...

Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της ΕΟΠΕ στην Εθνική γυναικών

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής γυναικών στον α’ προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος και την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην επόμενη φάση, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα...

Προκριματικά Παγκοσμίου Γυναικών: Ελλάδα–Αυστρία 3-1, στα μπαράζ η Εθνική! (updated)

Με μία ακόμα νίκη, την τέταρτη στο τουρνουά, που σήμανε και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ολοκλήρωσε τη παρουσία της στο Α' Όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Όσιγιεκ της Κροατίας, η Εθνική μας ομάδα των γυναικών.

Περισσότερα...