Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων (updated)

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα και τους διαιτητές των αγώνων της προημιτελικής και της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων.

Φλώρος: «Από τη συμμετοχή μας στο Πανευρωπαϊκό είχαμε μόνο κέρδος»

Με την ολοκλήρωση της συμμετοχής της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος έκανε το συνολικό απολογισμό της παρουσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση.

Περισσότερα...

Ευρωπαϊκό Κορασίδων: Ήττα με 3-0 από την Πολωνία για την Εθνική ομάδα (updated)

Στον 4ο κατά σειρά αγώνα της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων που διεξάγεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας η εθνική μας ομάδα για μια ακόμα φορά γνώρισε την ήττα, χάνοντας αυτή τη φορά από την Πολωνία με 3-0 σετ.

Περισσότερα...

Ευρωπαϊκό Κορασίδων: "Αντίο" με ήττα 3-0 από την Σερβία

Η αποστολή της εθνικής ομάδας βόλεϊ κορασίδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ στο Άρνεμ της Ολλανδίας ολοκληρώθηκε με τον αγώνα κόντρα στη Σερβία από την οποία ηττήθηκε με 3-0 σετ αν και η γενικότερα η αγωνιστική εικόνα της εθνικής μας ήταν βελτιωμένη.

Περισσότερα...

Φλώρος: «Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια»

Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των κορασίδων Τάκης Φλώρος σε δήλωση του μετά τον αγώνα με την Ρουμανία, τον 3ο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει η εθνική μας, τόνισε:

Περισσότερα...