Στην Ελλάδα οι προκριματικοί όμιλοι του Ευρωπαϊκού Νεανίδων και Παίδων

Την ανάθεση δύο προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε Παίδες και Νεάνιδες ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στο Λουξεμβούργο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδια, κατά την διάρκεια κλήρωσης όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Περισσότερα...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Αποκλεισμούς στους πόντους για την Εθνική Νεανίδων!

Παρά την συγκλονιστική εμφάνιση και την σπουδαία νίκη που πήρε η εθνική ομάδα νεανίδων, που επικράτησε με 3-0 της Σερβίας στον τελευταίο αγώνα της στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας, έμεινε εκτός τελικής φάσης στη διαφορά των πόντων!

Περισσότερα...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Με το... αριστερό η Εθνική Νεανίδων

Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην 'Βλάντε Ντίβατς Χάλα' και στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.

Περισσότερα...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Ήττα για την Εθνική Νεανίδων 3-1 από την πολύ δυνατή Λευκορωσία

Η εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, προηγήθηκε με 1-0 σετ, αλλά λύγισε μπροστά στην υπεροχή της μαχητικής Λευκορωσίας -η οποία στη χτεσινή πρεμιέρα νίκησε τη Σερβία-, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην 'Βλάντε Ντίβατς Χάλα' και στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.

Περισσότερα...

Κόντρα στην Ρουμανία ξεκινά η προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής Νεανίδων

Με αντίπαλο την Ρουμανία ξεκινά αύριο το απόγευμα (16:00) τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νεανίδων στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην 'Βλάντε Ντίβατς Χάλα' στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.

Περισσότερα...