Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Αποκλεισμούς στους πόντους για την Εθνική Νεανίδων!

Παρά την συγκλονιστική εμφάνιση και την σπουδαία νίκη που πήρε η εθνική ομάδα νεανίδων, που επικράτησε με 3-0 της Σερβίας στον τελευταίο αγώνα της στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας, έμεινε εκτός τελικής φάσης στη διαφορά των πόντων!

Περισσότερα...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Ήττα για την Εθνική Νεανίδων 3-1 από την πολύ δυνατή Λευκορωσία

Η εθνική Νεανίδων πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, προηγήθηκε με 1-0 σετ, αλλά λύγισε μπροστά στην υπεροχή της μαχητικής Λευκορωσίας -η οποία στη χτεσινή πρεμιέρα νίκησε τη Σερβία-, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην 'Βλάντε Ντίβατς Χάλα' και στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.

Περισσότερα...

Κόντρα στην Ρουμανία ξεκινά η προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής Νεανίδων

Με αντίπαλο την Ρουμανία ξεκινά αύριο το απόγευμα (16:00) τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νεανίδων στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην 'Βλάντε Ντίβατς Χάλα' στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.

Περισσότερα...

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Με το... αριστερό η Εθνική Νεανίδων

Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην 'Βλάντε Ντίβατς Χάλα' και στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.

Περισσότερα...

Η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Μετά από μια εβδομάδα παραμονής στην Σκάλα Λακωνίας, η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων αναχώρησε σήμερα το πρωί με αρχικό προορισμό τον αθλητικό κέντρο Ατέρμων στο Κιλκίς, απ’ όπου αύριο το πρωί θα ξεκινήσει το ταξίδι για την πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας προκειμένου να συμμετάσχει στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Περισσότερα...