Εθνική Παγκορασίδων: Έπιασε δουλειά εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για την Εθνική ομάδα Παγκορασίδων που από χθες βρίσκεται στη Σκάλα Λακωνίας, έδρα των γυναικείων Εθνικών ομάδων έως το 2020.

Περισσότερα...

Συγκεντρωτική προπόνηση παγκορασίδων (γκρουπ Κρήτης)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μανώλης Μανωλάκης καλεί τις παρακάτω αθλήτριες σε συγκεντρωτική προπόνηση την Παρασκευή, 30/06/2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο Ηρακλείου στις 10.45 (διάρκεια προπόνησης 11.00 – 13.00).

Περισσότερα...

H 22άδα της Εθνικής Παγκορασίδων για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η ΕΟΠΕ απέστειλε στην CEV τη λίστα των αθλητριών της Εθνικής Παγκορασίδων εν όψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα Τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στην Βουλγαρία 21-29/7/2017.

Περισσότερα...

Ευρωπαϊκό Παγκορασίδων: Οι επιλογές για την προετοιμασία στη Σκάλα

Στη Σκάλα Λακωνίας, έδρα των γυναικείων εθνικών ομάδων έως το 2020 θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της εθνικής Κορασίδων εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (21-29 Ιουλίου Βουλγαρία).

Περισσότερα...

EuroVolleyU16W: Στον πρώτο όμιλο η Εθνική Παγκορασίδων

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/5) στη Βουλγαρία, η κλήρωση της τελικής φάσης του πρώτου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούλιο (21-29/7) και θα λάβει χώρα στη Σόφια και στο Σάμοκοβ.

Περισσότερα...