Νανάς: «Παρακαταθήκη για το μέλλον»

Με χαμόγελα και εμπειρίες επιστρέφει από το Ικόνιο της Τουρκίας η αποστολή της Εθνικής παμπαίδων, όπου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Περισσότερα...

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Ε.Ο.ΠΕ

Ο Πρόεδρος, Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης συγχαίρει σύσσωμο το προπονητικό τιμ και τους διεθνείς της Εθνικής Παμπαίδων για την παρουσία τους, την αγωνιστική τους προσπάθεια και την κατάκτηση της 7η θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στο Ικόνιο της Τουρκίας.

Περισσότερα...

EuroVolleyU17M: Ελλάδα - Λευκορωσία 0-3

Η ταλαιπωρημένη Εθνική Παμπαίδων λύγισε απέναντι στη Λευκορωσία με 3-0 για τις θέσεις κατάταξης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17. Αύριο στις 12.00 (ώρα Ελλάδος) απέναντι στη Σερβία για τις θέσεις 7-8.

Περισσότερα...

EuroVolleyU17M: Σερβία - Ελλάδα 2-3

Με την 7η θέση στις αποσκευές της θα επιστρέψει η Εθνική Παμπαίδων από το Ικόνιο της Τουρκία, όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στον τελευταίο αγώνα της, η γαλανόλευκη επικράτησε με 3-2 της Σερβίας και ολοκλήρωσε με χαμόγελο τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

Περισσότερα...

EuroVolleyU17M: Αύριο κόντρα στη Λευκορωσία η Εθνική Παμπαίδων

Η Εθνική Παμπαίδων ρίχνεται αύριο στη «μάχη» των αγώνων κατάταξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 για τις θέσεις 5-8 απέναντι στη Λευκορωσία (14.30 ώρα Ελλάδος), ωστόσο τα προβλήματα δεν έλειψαν από την ελληνική αποστολή.

Περισσότερα...