Πανελλήνιο Εφήβων: Προκρίθηκαν ΕΑ Πατρών και ΑΟΝΣ Μίλων


Ο ΑΟΝΣ Μίλων επικράτησε με 3-2 της ΕΑ Πατρών και έτσι μετά και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΦΟ Καμποχώρων με 3-0 στην τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Εφήβων προέκυψε τριπλή ισοβαθμία από την οποία ευνοήθηκαν η ΕΑΠ και ο Μίλωνας.

Περισσότερα...

Πανελλήνιο Εφήβων: Νίκες και πρόκριση για Πήγασο και ΣΠΑΚ

Ο Πήγασος Πολίχνης και ο ΣΠΑ Καρδίτσας είναι οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων από τον β’ όμιλο της ημιτελικής φάσης.

Περισσότερα...

Πανελλήνιο Εφήβων (Β’ Όμιλος): Αήττητος ο Πήγασος, πρώτη νίκη για Εθνικό

Ο Πήγασος Πολίχνης έκανε το 3x3 και βρίσκεται στην κορυφή του Β’ ομίλου της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος ενώ πρώτη νίκη σημείωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα...

Πανελλήνιο Εφήβων: Νίκες για Εθνικό και ΣΠΑ Καρδίτσας

Στην 4η αγωνιστική του Β’ προκριματικού ομίλου του πρωταθλήματος Εφήβων ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κι ο ΣΠΑ Καρδίτσας επικράτησαν με 3-1 του Ίκαρου Έδεσσας και του ΑΟ Πρέβεζας αντίστοιχα.

Περισσότερα...

Πανελλήνιο Εφήβων (Α’ όμιλος): Δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό, πρώτη νίκη για τη ΓΕ Ηρακλείου

Για την 3η αγωνιστική του Α’ ομίλου της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στο κλειστό της Νέας Περάμου, ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική νίκη στο τάι μπρέικ επί του Μίλωνα ενώ η ΓΕ Ηρακλείου σημείωσε την πρώτη της νίκη ρπό του ΦΟ Καμποχωρίων.

Περισσότερα...