Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Μπράβο στις αθλήτριες για το ήθος τους»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης βρέθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας για να παρακολουθήσει το φάιναλ-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων και φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην εικόνα που ακολούθησε με την λήξη του τελικού. 

Περισσότερα...

Η Άννα Καλαντάτζε MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Για δεύτερη φορά η Άννα Καλαντάτζε αναδείχθηκε MVP του τελικού του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων, μετά το 2014 όπου πάλι η Ελπίδα είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

Περισσότερα...

Το σήκωσε η Ελπίδα για δεύτερη φορά (περιγραφή, stats)

Στην κορυφή της Ελλάδας σε επίπεδο Νεανίδων ανέβηκε η Ελπίδα Αμπελοκήπων για δεύτερη φορά στην ιστορία της, νικώντας στον μεγάλο τελικό με 3-1 το μαχητικό Αιγάλεω.

Περισσότερα...

Χρυσομαλλίδης: «Ξεπέρασαν τον εαυτό τους»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του τίτλου ήταν ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης που τόνισε πως οι αθλήτριες του ξεπέρασαν τους εαυτούς και άξιζαν αυτό το τρόπαιο, κλείνοντας ιδανικά μία φουρνιά αθλητριών που είναι η τελευταία τους χρονιά στις νεάνιδες του συλλόγου.

Περισσότερα...

Πνάκας: «Η ικανότητα και η τύχη μας έδωσαν τη νίκη»


Ο Πέτρος Πνάκας μίλησε μετά την κατάληψη της τρίτης θέσης από την ΕΑΛ και τόνισε πως η ομάδα του βιάστηκε να τελειώσει το παιχνίδι που οδήγησαν σε πολλά λάθη, ωστόσο έφτασε σε αυτό το χάλκινο μετάλλιο.

Περισσότερα...