Κύπελλο Γυναικών LOCO, Εμμανουηλίδου-Κούμπουρα: «Έχουμε δουλέψει σκληρά για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

ΚΥΠΕΛΛΟ ,

Έχοντας απουσιάσει από τις δύο τελευταίες διοργανώσεις του Final-4 του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός επέστρεψε με τη Μελίνα Εμμανουηλίδου και τη Μίλιτσα Κούμπουρα να δηλώνουν έτοιμες για τον τίτλο…

«Υπάρχει ενθουσιασμός και ανυπομονησία για το Final-4 και φυσικά στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι διαφορετικά… Το νικηφόρο σερί που έχουμε είναι σημαντικό αλλά παραμένουμε προσγειωμένες και συγκεντρωμένες για το ματς με τον Παναθηναϊκό», είπε η Μελίνα και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Ούτως ή άλλως γνωριζόμαστε κι οι δύο ομάδες και απλά έχοντας φτάσει σ’ αυτό το σημείο της σεζόν ίσως έχουμε καλύτερη εικόνα ο ένας για τον άλλο. Από κει και πέρα ως προς το αγωνιστικό κομμάτι νομίζω σημαντικό ρόλο θα παίξει το σέρβις, η άμυνα και η ψυχολογία. Θέλουμε πάρα πολύ τον τίτλο, μας έχει λείψει κι αυτός είναι ο στόχος μας».

Από την πλευρά της η Μίλιτσα Κούμπουρα τόνισε αρχικά:
«Είμαστε συγκεντρωμένες στο Κύπελλο, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς… Έχουμε δουλέψει σκληρά όλους αυτούς τους μήνες και η διεκδίκηση του τίτλου είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Η διαγώνια των ερυθρόλευκων χαρακτήρισε σημαντικό «… το να κρατήσουμε καθαρό το μυαλό μας και να μην σκεφτόμαστε την κρισιμότητα του αγώνα διατηρώντας την απόδοση μας στα επίπεδα που έχουμε μέχρι τώρα. Το Κύπελλο είναι διαφορετική διοργάνωση, αλλά το σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση.

Στην ομάδα μας η κάθε μια κάνει αυτό που πρέπει κι αν συμβεί αυτό θα κερδίσουμε σίγουρα».

Σχετικά Άρθρα