Σταύρος Ντάλλας και Δημήτρης Χατζηνικολάου έτοιμοι για να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας

BEACH VOLLEYBALL ,

Η ώρα για την διατήρηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για τον Σταύρο Ντάλλα και τον Δημήτρη Χατζηνικολάου έφτασε. Οι νικητές του Masters στον Σχινιά και περσινοί φιναλίστ στο Σύνταγμα παρευρέθηκαν στο press event του Athens Finals στην πλατεία Συντάγματος παρουσία του Δημάρχου Χάρη Δούκα και μίλησαν για την μεγαλύτερη τους φετινή πρόκληση.

«Η διοργάνωση αναμένεται να είναι πολύ δυνατή. Το γήπεδο φαίνεται καταπληκτικό και ήδη από την Τετάρτη από τα προκριματικά των γυναικών γέμισε.

Όπως έχουμε δει την προηγούμενη διετία ήταν πολύ όμορφη έχοντας τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου από κάθε άλλο τουρνουά masters και ήταν μια πολύ ευχάριστη είδηση το γεγονός ότι αναβαθμίστηκε φέτος με τη διεξαγωγή των τελικών» δήλωσε ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου τόνισε:

«Συμφωνώ μ’ όλα όσα είπε ο Σταύρος. Εγώ το είχε πει και πέρσι ότι είναι το αγαπημένο μου γήπεδο. Θυμίζει αρένα με τις κερκίδες ψηλά, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην Ελλάδα και ο παλμός του κόσμου έρχεται πολύ πιο… ζωντανός σ’ εμάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το τουρνουά στην πλατεία Συντάγματος και να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει να χειροκροτήσεις τις προσπάθειες μας και να γεμίσει το γήπεδο».

Όσον αφορά το γεγονός ότι στα τρία προηγούμενα τουρνουά Masters υπήρχαν τρεις διαφορετικοί νικητές, οι πρωταθλητές Ελλάδας τόνισαν:

«Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό τουρνουά κι αυτό δείχνουν οι τρεις διαφορετικοί νικητές και τέσσερις διαφορετικοί φιναλίστ. Είναι πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες και θα παλέψουμε εμείς να είμαστε οι νικητές».

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου μάλιστα θα εμφανιστεί με νέο... λουκ στην πλατεία Συντάγματος, καθώς πήρε την απόφαση να μεταμορφωθεί πριν τα τελικά.

«Ήθελα να κάνω μια αλλαγή για τους τελικούς κι αποφάσισα να κόψω τα μαλλιά μου… Ελπίζω να είναι για γούρι».

Σχετικά Άρθρα