Οι δηλώσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μετά τον τρίτο τελικό

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Οι δηλώσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του ένατου πρωταθλήματος από τις ερυθρόλευκες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε:
«Πρώτα από όλα, από την αρχή του αγώνα, μπήκαμε πολύ πιεσμένοι. Το θέλαμε πάρα πολύ, το γνωρίζαμε. Παίζαμε πόντο-πόντο και ανοίξαμε πολύ καλά κάθε σετ. Παίξαμε εξαιρετικά. Η ομάδα ήταν η καλύτερη και στο τάι μπρέικ έδειξε ξανά, ότι στα κρίσιμα σημεία του τελικού, μπορεί να παλέψει και να νικήσει. Η ομάδα μου έδειξε εξέλιξη και πνεύμα νικητή. Φέτος, κερδίσαμε τρεις φορές και αυτή η νίκη είναι η κορυφή, η απόδειξη ότι η ομάδα μας ήταν η καλύτερη. Δεν ξέρουμε τα όριά μας, ειδικά μέσα σε μία τέτοια απίστευτη ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοί μας ήταν απίστευτοι. Σήμερα, δεν μπορώ να πω πολλά, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Οι οπαδοί μας είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί βοήθησαν την ομάδα να φτάσει σε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Τζίνα Λαμπρούση ανέφερε: «Μια μαγική χρονιά, καθώς καταφέραμε να κατακτήσουμε και τους τρεις στόχους μας. Είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο, αφού αυτό συνέβη στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού, γεγονός που μας έδωσε επιπλέον κίνητρο. Βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας, με την ομάδα βόλεϊ των Γυναικών, κατακτώντας και τα τρία τρόπαια. Μαζί με τον κόσμο μας, ήταν το καλύτερο κλείσιμο της σεζόν. Στον τελευταίο πόντο, δεν σκέφτηκα, απλά ρίσκαρα. Και όταν ρισκάρεις, τις περισσότερες φορές κερδίζεις! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού, που μας στήριξε απίστευτα. Αν και αγωνιστικά δεν ήταν η καλύτερη μας μέρα, με τη βοήθεια του κόσμου μας, καταφέραμε να κερδίσουμε».

Η κεντρική του Ολυμπιακού Μελίνα Εμμανουηλίδου τόνισε: «Το περιμέναμε πολύ καιρό. Παλεύαμε όλη τη χρονιά. Φέτος, ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Πιστεύω, ότι το αξίζαμε, τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για όλα τα κορίτσια που το καταφέραμε! Από εδώ και πέρα, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Η αλήθεια είναι, ότι σήμερα, δεν ήταν μόνο ο τελευταίος πόντος, ήταν όλο το παιχνίδι που μετρούσε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Τον έχουμε ανάγκη, τον θέλουμε κοντά μας και μακάρι να είναι έτσι γεμάτο το γήπεδο πάντα».

Η διαγώνια του Ολυμπιακού Μίλιτσα Κουμπουρα είπε: «Κάθε φορά που παίζουμε τελικό, το κάνουμε το ματς... θρίλερ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, τα καταφέραμε. Ξέραμε, ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μας αφήσουν να κερδίσουμε εύκολα. Δείξαμε, όμως, πολύ χαρακτήρα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Κάθε παίκτρια έκανε μεγάλη διαφορά σήμερα. Είμαι πραγματικά υπερήφανη και χαρούμενη που κατακτήσαμε το τρεμπλ».

Η ακραία του Ολυμπιακού Γιας Νίζετιχ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε, το θέλαμε πολύ. Συγχαρητήρια στην ομάδα, ήταν εκπληκτική. Παλέψαμε ομαδικά! Οι φίλαθλοι μας ήταν φανταστικοί και μας βοήθησαν πάρα πολύ για τη νίκη».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ F&U Χρήστος Πάτρας δήλωσε:
«Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό και στη δική μου την ομάδα για την προσπάθεια. Ήταν σήμερα ένα σκληρό ματς, το δικό μας το λάθος ήταν στη Θεσσαλονίκη, κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, οι παίκτριες έδωσαν το 100% και αυτό είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ πήγε για πρώτη φορά σε τελικούς και έπαιξε σε πολύ καλό επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα