Volley League Γυναικών (Δεύτερος τελικός): Π.Α.Ο.Κ. F&U - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (24/04, 18.30 ΕΡΤ-2)

VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,

Τελικών συνέχεια στην Volley League γυναικών, με τον Π.Α.Ο.Κ. F&U να υποδέχεται στο PAOK Sports Arena τον Ολυμπιακό, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα (24/4, 18.30 ΕΡΤ-2).

Οι «ερυθρόλευκες» κράτησαν την έδρα τους στον πρώτο τελικό στο «Μελίνα Μερκούρη» και επικράτησαν του Δικέφαλου του Βορρά και έκαναν το 1-0 στις νίκες στην σειρά των τελικών.

Ο Λορέντζο Μιτσέλι και ο Χρήστος Πάτρας έχουν λευκό απουσιολόγιο και υπολογίζουν σε όλες τους τις αθλήτριες.

Ο ΠΑΟΚ F&U θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στο «Παλατάκι» και με την βοήθεια και του κόσμου του θέλει να ισοφαρίσει σε 1-1 για να μπει με αξιώσεις στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το μπρέικ για να προηγηθεί με 2-0 στη σειρά των τελικών και να βάλει τις βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή.

Η διαγώνια του ΠΑΟΚ F&U Μάρτα Ντρπα ανέφερε: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από τον πρώτο τελικό. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Κάθε τελικός έχει την δική του ιστορία, και αυτό συνήθως συμβαίνει σε τέτοιου είδους σειρές. Τώρα παίζουμε στο Παλατάκι, το οποίο νιώθουμε περισσότερο σπίτι μας, λόγω των χρωμάτων του γηπέδου αλλά και το κλίμα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να έρθουν και να μας στηρίξουν. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας και να ισοφαρίσουμε την σειρά. Για εμάς το πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, όμως και πάλι τα σετ ήταν οριακά. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ, και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα την αξίζει αρκετά φέτος. Παλεύουμε όλοι μαζί όλη τη σεζόν. Το κλειδί είναι να προσαρμοζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Όταν έχεις πολλαπλά παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο, θα πρέπει να προσαρμόζεσαι και να διορθώνεις τα λάθη σου. Δεν πρέπει να μένεις στο παρελθόν, αλλά να προχωράς στο επόμενο παιχνίδι, στην επόμενη μπάλα, στο επόμενο σετ».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε: «Εχουμε προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να είναι άλλη μία μεγάλη μάχη. Στην έδρα μας παίξαμε πολύ καλά, για αυτό και τώρα, το ματς θα είναι πιο δύσκολο, διότι ο αντίπαλος θα αντιδράσει. Είναι λογικό. Αυτές τις ημέρες, είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι 100% σε αυτόν τον δεύτερο τελικό. Θα παλέψουμε, το μόνο σίγουρο».

Η λίμπερο των ερυθρολεύκων Ιφιγένεια Σαμπάτη τόνισε: «Ξέρουμε, πως ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα, ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Ωστόσο, εμείς πάμε 100% έτοιμες και συγκεντρωμένες, διορθώνοντας κάποια πράγματα από το πρώτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι η νίκη, ώστε να είμαστε πιο κοντά στην κατάκτηση του στόχου που έχουμε».

Volley League Γυναικών - Πρώτος Τελικός

Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2025


Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. F&U 3-0 (25-18, 25-23, 25-22)

Volley League Γυναικών - Δεύτερος Τελικός

Πέμπτη 24 Απριλίου 2025

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena Θεσσαλονίκη, 18.30 (ΕΡΤ-2): Π.Α.Ο.Κ. F&U - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Ισκάς, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Παρατηρητής αγώνα: Αντωνούλης, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής, Επόπτες: Ψύχου, Σταυρίδου, Γραμματεία: Πασπαλά.

Volley League Γυναικών - Τρίτος Τελικός

Κυριακή 27 Απριλίου 2025


Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 17.00 (Mega Play): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. F&U

Σχετικά Άρθρα