Αθλητική γιορτή στην τροποποιημένη πετοσφαίριση στο Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,

Η Διεύθυνση Α΄/θμιας Εκπαίδευσης  Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διοργάνωσαν την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στο ΔΑΚ Καλαμαριάς την αθλητική γιορτή στην τροποποιημένη Πετοσφαίριση.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές της ΕΟΠΕ Στέλιος Κουτουνίδης, Δημήτρης Σολκίδης, Θανάσης Αραμπατζής, Χρήστος Πάτρας, Σωκράτης Τζιουμάκας και Αποστόλης Ναλμπάντης υποδέχτηκαν πάνω από 250 αγόρια και κορίτσια Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης που αγωνίστηκαν στα 6 γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί.

Οι μικτές ομάδες μαθητών της Β¨ και Γ¨ τάξης έπαιξαν μεταξύ τους αγώνες 4 εναντίον 4 με τροποποιημένους κανονισμούς ανάλογους της ηλικίας των παιδιών.

Με μεγάλο ενθουσιασμό και φανερή διάθεση χάρισαν πολύ όμορφες και συναρπαστικές  στιγμές στους γονείς και συμμαθητές που γέμισαν το ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη  Φυσικής Αγωγής  στην Α΄/θμια Εκπαίδευση Ανατολικής Θεσσαλονίκης κα. Κονακλή Κώμη και τον ΕΦΑ κ. Μακρή Νίκο για την σκέψη, οργάνωση και υλοποίηση αυτής της δράσης που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Κρατάμε το όραμα και την υπόσχεση της κα. Κονακλή  για επανάληψη και καθιέρωση του CIRCULATION MINI VOLLEY και τα επόμενα χρόνια και ευχαριστούμε όλους τους ΕΦΑ των σχολείων που συμμετείχαν.

Σχετικά Άρθρα