Ήττα από το Βέλγιο για την Ελλάδα στο προολυμπιακό ανδρών, άλλη μία ευκαιρία κόντρα στην Ουγγαρία

BEACH VOLLEYBALL ,

Δύο ήττες από το Βέλγιο γνώρισαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βίλνιους της Λιθουανίας οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών, στον δεύτερο γύρο του Beach Volley Nations Cup (Προολυμπιακό τουρνουά).

Ιάσων Κανέλλος, Παναγιώτης Ιωαννίδης και Σταύρος Ντάλλας, Δημήτρης Χατζηνικολάου θα έχουν άλλη μία ευκαιρία στην διοργάνωση απέναντι στην Ουγγαρία, την οποία και θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο πρώτο παιχνίδι, Κανέλλος και Ιωαννίδης πάλεψαν απέναντι στους Βαν Λάνγκενμπονκ, Βαρκαούτερεν ηττήθηκαν με 2-0 (21-18, 24-22) σετ, ενώ λίγο αργότερα οι Ντάλλας και Χατζηνικολάου δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο των αδερφών Βαντεκάβεγιε για να στείλουν την σειρά με το Βέλγιο στο χρυσό σετ, όπως έκαναν έναν γύρο νωρίτερα κόντρα στην Κροατία.

Απέναντι στους Ούγγρους η ελληνική αποστολή θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του προολυμπιακού τουρνουά. Κανέλλος, Ιωαννίδης θα αντιμετωπίσουν στις 17.30 τους Στρέλι, Μπένκο και στις 18.20 οι Ντάλλας, Χατζηνικολάου τους Πέτικ, Ντότσι.

Σχετικά Άρθρα