Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το 11ο Thessaloniki Masters

BEACH VOLLEYBALL ,

Με τις κερκίδες ασφυκτικά κατάμεστες και πλήθος κόσμου περιμετρικά της κεντρικής εγκατάστασης στην πλατεία Αριστοτέλους για να παρακολουθήσει τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες έπεσε το βράδυ της Κυριακής 16/6 η αυλαία του Thessaloniki Masters.

Η 11η διοργάνωση Masters με θέα τον Θερμαϊκό ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με δύο συναρπαστικούς τελικούς, με τις κάμερες της Δημόσιας Τηλεόρασης να μεταδίδουν πανέμορφες και ειδυλλιακές εικόνες από τη Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα και η Ε.Ο.ΠΕ. δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερη αρχή στην επετειακή σεζόν του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ιστορίας.

Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της προς όλους τους συντελεστές της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης και ιδιαίτερα προς:

Το συνδιοργανωτή Δήμο Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη, την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου και όλη τη Δημοτική Αρχή που κάθε χρόνο αναβαθμίζουν την διοργάνωση.

Το Γραφείο Αθλητισμού και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, όλους τους συνεργάτες και τους εργαζομένους του Δήμου και σε όλες τις υπηρεσίες που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.  

Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Χρήστο Μήττα και την Περιφερειακή Σύμβουλο Βούλα Πατουλίδου, την Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ε.ΠΕ.Σ.Θ.), τον συνδιοργανωτή σύλλογο Α.Ε.Ν. Αγ. Τριάδος, καθώς και όλους τους συνεργάτες τους.

Τους επίσημους χορηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2024, το Lipton Ice Tea, το Borotalco με τα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, τη RIO mare ηγέτη στην κατηγορία Κονσερβοποιημένου Τόνου και την εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Befon, καθώς και τους επίσημους χορηγούς του Thessaloniki Masters, την εταιρεία ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και το The Espressonist Coffee Company.

Η Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους Έλληνες Διασώστες, τους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην διοργάνωση, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους του Τύπου, τους εθελοντές (μικρούς και μεγάλους), τους εργαζόμενους στην διοργάνωση, τους υπεύθυνους ασφαλείας της Swedish Security, το Avant Garde που φιλοξένησε τα προκριματικά του Thessaloniki Masters και την αρχική φάση του Thessaloniki Juniors Open που ολοκληρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους για δεύτερη σεζόν, καθώς και την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την υψηλού επιπέδου παραγωγή των τελικών, την Avena.gr για το live streaming των αγώνων καθώς και στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Σχετικά Άρθρα