DIAVATA JUNIORS OPEN: 2Χ2 για Παπανικολάου, Τσαδήμα, με το δεξί στο φετινό σιρκουί Κουκουδίτσα και Λιόφτη

BEACH VOLLEYBALL ,

Το 2Χ2 στα τουρνουά Open κατηγορίας junior πανηγύρισαν στα Διαβατά ο Γιώργος Παπανικολάου από την Κατερίνη με τον συμπαίκτη του από την Λαμία Γιώργο Τσαδήμα. Στα κορίτσια, οι περσινές πρωταθλήτριες Κ19 Κυριακή Κουκουδίτσα και Κατερίνα Λιόφτη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο DIAVATA JUNIORS OPEN.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά τζούνιορ της North Arena Beach Volley Circuit που μαζί με τον Δήμο Δέλτα φιλοξένησαν για δεύτερη σερί χρονιά τουρνουά Open juniors στην περιοχή των Διαβατών.

Παπανικολάου και Τσαδήμας έφτασαν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου χωρίς να απώλεσουν σετ καθ'όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Στον τελικό, νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-13) τους Αθηναίους Νίκο Μάντζιο και Νίκο Γκρίντζαλη που επίσης έφτασαν μέχρι τον αγώνα του χρυσού μεταλλίου χωρίς να χάσουν σετ. Ο αγώνας κράτησε 33 λεπτά με τους Παπανικολάου, Τσαδήμα να παίρνουν διαφορά από νωρίς στα σετ και από την αρχή έως το φινάλε είχαν τον έλεγχό του.

Με νίκη ξεκίνησαν το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούνιορς οι περσινές πρωταθλήτριες Κ19 Κουκουδίτσα και Λιόφτη, οι οποίες έδειξαν σε όλους τους αγώνες που έδωσαν την ποιότητά τους.

Στον τελικό, οι νεαρές Θεσσαλονικιές νίκησαν τις Ολυμπία Εσιπέκογλου, Δήμητρα Βολανάκη που επίσης είναι από την Θεσσαλονίκη με 2-0 (21-09, 21-10) σετ, επιβεβαιώνοντας από την αρχή έως και το τέλος του τελικού τον τίτλο του φαβορί.

Τις απονομές στους νικητές, στις νικήτριες και στις φιναλίστ ομάδες έκαναν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Δέλτα Δήμητρης Μπέκας, ο Πρόεδρος του Ιωνικού Διαβατών και μέλος του ΔΣ της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Διαβατών Λεωνίδας Καλτσίδης και το μέλος του ΔΣ του Ιωνικού Διαβατών Κατερίνα Κεχαγιά.

Όλα τα αποτελέσματα αγοριών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα κοριτσιών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα