PIRAEUS MASTERS: Η 12άδα του ταμπλό των γυναικών

BEACH VOLLEYBALL ,

Στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας άνοιξε η αυλαία του PIRAEUS MASTERS με τους προκριματικούς αγώνες των γυναικών.

Το πρώτο σερβίς έγινε το πρωί της Τετάρτης 26/6 και μετά από 28 παιχνίδια τα ζευγάρια Βούλη Κουρτίδου/Κατερίνα Αλτίνη, Λήδα Σαριδάκη/Ελένη Χαντζή, Ευανθία Λάβδα/Βασιλική Ματιάδη και Ντάνιεκε Πρινς/Φιόνα Βαν Ντιέπεν (Ολλανδία) πήραν τα τέσσερα εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό, οι αγώνες του οποίου ξεκινούν στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά το απόγευμα της Πέμπτης (27/6, 16.00).

Στις αναμετρήσεις που έκριναν και τις τέσσερις θέσεις για την 12άδα του PIRAEUS MASTERS, οι Θεσσαλονικιές Κουρτίδου και Αλτίνη πανηγύρισαν και δεύτερη πρόκριση φέτος σε τουρνουά MASTERS μέσω της διαδικασίας των προκριματικών, επικρατώντας στο τελευταίο τους παιχνίδι με 2-0 (21-12, 21-13) επί των Αμερικανίδων Κλόι Κιμπλ και Λόριν Μάλεσιτς. Υπενθυμίζουμε στην Θεσσαλονίκη είχαν φτάσει από τα προκριματικά μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην δεύτερη αναμέτρηση, η Λήδα Σαριδάκη με την Ελένη Χαντζή που αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος ως δίδυμο νίκησαν τις Ειρήνη Αργυρίου, Κατερίνα Σακκά μετά από μία ώρα με 2-1 (17-21, 21-17, 15-08) σετ.

Μετά το χρυσό μετάλλιο στο Open της Ίου αλλά και την συμμετοχή τους στα προκριματικά του παγκόσμιου τουρνουά στην παραλία Μυλοπότα, οι Ολλανδές Ντάνιεκε Πρινς, Φιόνα Βαν Ντιέπεν προκρίθηκαν στοτ αμπλό, νικώντας στο κρίσιμο παιχνίδι με 2-1 (14-21, 21-12, 15-11) σετ τις Μαρία Πολονύφη, Ζίνα Σωτηροπούλου.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Βασιλική Ματιάδη με την Ευανθία Λάβδα επικράτησαν επί των Χαρά Σπυροπούλου, Άντζελα Παπά με 2-0 (21-18, 21-13) συμπληρώνοντας το παζλ του ταμπλό των γυναικών του PIRAEUS MASTERS.

*Στην κεντρική φωτογραφία οι Ολλανδές Ντάνιεκε Πρινς/Φιόνα Βαν Ντιέπεν.

Όλα τα αποτελέσματα των προκριματικών στις γυναίκες ΕΔΩ.

Το ταμπλό των γυναικών

1. Πέρσα Σακελλαρίδη/Τατιάνα Μολδοβανίδη
2. Λίζα Τριανταφυλλίδη/Δήμητρα Μαναβή
3. Ευανθία Μπαλδώκα/Χρυσή Γιαννέλου
4. Ιφιγένεια Σαμπάτη/Αναστασία Σιρίνινα
5. Ιωάννα Περδικάκη/Γεωργίνα Αντωνακάκη
6. Αθηνά Δηλαβέρη/Αρετή Τέζα
7. Ευανθία Λάβδα/Βασιλική Ματιάδη
8. Βούλη Κουρτίδου/Κατερίνα Αλτίνη
9. Ελένη Αλεξόγλου/Μυρτώ Πασχαλάκη
10. Λήδα Σαριδάκη/Ελένη Χαντζή
11. Άννα Ντολμάτζο/Βαλεντίνα Ντι Πρίμα (Ιταλία)
12. Ντάνιεκε Πρινς/Φιόνα Βαν Ντιέπεν (Ολλανδία)

Σχετικά Άρθρα