Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το KEFALONIA JUNIORS FINALS U22 VAGGELIS KOUTOULEAS

BEACH VOLLEYBALL ,

Με την ολοκλήρωση του KEFALONIA JUNIORS FINALS U22 VAGGELIS KOUTOULEAS στην παραλία Άι Χέλη στην Κεφαλονιά, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στους συνδιοργανωτές, τον Δήμο Αργοστολίου και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, το σωματείο BV Ammos Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Φώτη Αυγουστάτο και τους συνεργάτες του, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και κυρίως την Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Παπαναστασάτου, που στήριξαν ενεργά την διοργάνωση. Επίσης την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Θοδωρή Κανελλόπουλο και τους συνεργάτες της Ένωσης αλλά και την εταιρεία Net & Ball και τον Σπύρο Γκολίτση που πρόσφεραν την τεχνογνωσία τους στο τουρνουά.

Τόσο οι συνδιοργανωτές και οι υποστηρικτές του τουρνουά όσο και όλοι όσοι εργάστηκαν για αυτό, συνέβαλαν σε ένα άριστο αποτέλεσμα και δικαίωσαν την επιλογή της ΕΟΠΕ να διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο όμορφο νησί του Ιονίου τελική φάση τζούνιορς.

Τέλος η Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους διαιτητές που βρέθηκαν στην παραλία Άι Χέλης, καθώς και τους εκπροσώπους Τύπου και ΜΜΕ που πρόβαλαν την διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα