Στάθης Χανδρινός: «Η παρουσία μας στις Βαλκανικές διοργανώσεις μόνο καλό θα μας κάνει»

BEACH VOLLEYBALL ,

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στάθης Χανδρινός ήταν ο αρχηγός αποστολής στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ22 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11/8 στην Βόρεια Μακεδονία και παρακολούθησε από κοντά το χρυσό μετάλλιο του Κώστα Βένιου και του Αντώνη Καρύκα και το χάλκινο που κατέκτησαν η Ελένη Αλεξόγλου με την Μυρτώ Πασχαλάκη.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην διοργάνωση που διεξήχθη στην πόλη Νόβο Σέλο της Βόρειας Μακεδονίας, για τις συνθήκες που υπήρχαν, την πορεία των δύο μας ομάδων, καθώς και για την σημασία που πρέπει να δίνεται στις διοργανώσεις των 6 Ζωνών της Ευρώπης (BVA-Βαλκανική, EEVZA-Ανατολικής Ευρώπης, MEVZA-Κεντρικής Ευρώπης, NEVZA-Βόρειας Ευρώπης, WEVZA-Δυτικής Ευρώπης και SCA-Μικρών Χωρών).

«Και οι δύο ομάδες (Βένιος-Καρύκας και Αλεξόγλου-Πασχαλάκη) που αγωνίστηκαν στο Βαλκανικό έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και έμεινα ευχαριστημένος από αυτά που είδα σε νοοτροπία και αγωνιστικότητα. Αν και η Βόρεια Μακεδονία είναι μία χώρα που δεν έχει μεγάλη εμπειρία στην διεξαγωγή διοργανώσεων, οργανωτικά ήταν σε καλό επίπεδο και μας φέρθηκαν άψογα σε όλα» σχολίασε αρχικά ο Στάθης Χανδρινός και στην συνέχεια στάθηκε στις διοργανώσεις των Ζωνών.

«Θεωρώ ότι πρέπει να δίνεται αρκετή βάση στις διοργανώσεις των Ζωνών, όπως είναι η Βαλκανική που ειδικά αυτή έχει καλή δυναμική. Η παρουσία μας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει και είδαμε ότι μπορούμε και να διακριθούμε, όπως τώρα στο Κ22 που πήραμε χρυσό μετάλλιο στα αγόρια και το χάλκινο στα κορίτσια.

Υπάρχει και η πληροφορία που από του χρόνου οι διοργανώσεις των Ζωνών, όπως το Βαλκανικό πρωτάθλημα θα είναι ο νέος τρόπος πρόκρισης στις τελικές φάσεις των αναπτυξιακών Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Κ18, Κ20 και Κ22. Οπότε αν συμβεί αυτό είναι μονόδρομος η παρουσία μας αν θέλουμε να βρισκόμαστε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» κατέληξε ο Στάθης Χανδρινός.

Σχετικά Άρθρα