Η Άνδρος μπαίνει στον χάρτη του Ελληνικού μπιτς βόλεϊ με το ANDROS OPEN (23-25/8)

BEACH VOLLEYBALL ,

Στον χάρτη του Ελληνικού μπιτς βόλεϊ μπαίνει το νησί της Άνδρου, το οποίο θα φιλοξενήσει στην παραλά Μύλος το διάστημα 23-25 Αυγούστου το ANDROS OPEN.

Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Άνδρου που για πρώτη φορά θα διοργανώσει επίσημο τουρνουά στο νησί του Αιγαίου με συντελεστή στην πανελλήνια βαθμολογία.

Στο ANDROS OPEN θα συμμετέχουν μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες της Ελλάδας, όπως οιπρωταθλητές Ελλάδας για το 2024 Βαγγέλης Σιδέρης, Αντιόλ Κόλα και ο τριταθλητής Σταύρος Ντάλλας, καθώς και Ευανθία Λάβδα που κατέλαβε την 3η θέση στην Ελλάδα.

Η Άνδρος, το νησί με τον φυσικό πλούτο και τον πολιτισμό,  προχωράει με σταθερά βήματα και σε αθλητικές διοργανώσεις. Έτσι, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, πραγματοποιείται το Andros Open 2024, ένα τουρνουά beach volley στην παραλία Κορθίου στις 23, 24 και 25 Αυγούστου, αθλητές κάθε ηλικίας θα συμμετάσχουν σε αυτή την διοργάνωση και οι κάτοικοι μαζί με τους επισκέπτες του νησιού, αναμένεται να απολαύσουν το θεαματικό άθλημα. Η φιλόξενη Άνδρος είναι έτοιμη να προσφέρει αξέχαστες στιγμές αθλητικού θεάματος και υπέροχων στιγμών χαλάρωσης και διασκέδασης» δήλωσε ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης.

Επίσης, οριστικοποιήθηκαν από τον Δήμο Άνδρου τα καταλύματα όπου θα διαμείνουν οι ομάδες στις οποίες προσφέρεται φιλοξενία στο Andros Open 2024. Η λίστα των καταλυμάτων ΕΔΩ, οι ομάδες ανδρών που συμμετέχουν ΕΔΩ και γυναικών ΕΔΩ, ενώ λοιπές πληροφορίες και Κανονισμοί Διοργάνωσης ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα