Βαλκανικό μπιτς βόλεϊ: Αήττητοι στα ημιτελικά Ντάλλας, Κόλα και Αλεξόγλου, Πασχαλάκη

BEACH VOLLEYBALL ,

Στην ζώνη των μεταλλίων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Μολδαβία βρίσκονται ο Αντιόλ Κόλα με τον Σταύρο Ντάλλα και η Ελένη Αλεξόγλου με την Μυρτώ Πασχαλάκη.

Τα δύο δίδυμα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πήραν το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και το απόγευμα του Σαββάτου θα παλέψουν για την είσοδό τους στον τελικό. Αντίθετα, ο Αντώνης Καρύκας με τον Κώστα Βένιο που πριν έναν μήνα κατέκτησαν το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ22 δεν κατάφεραν να περάσουν στην τετράδα.

Όπως τα έφερε η κλήρωση και οι διασταυρώσεις, στο πρώτο παιχνίδι του Αντιόλ Κόλα με τον Σταύρο Ντάλλα βρήκαν απέναντί τους τον Αντώνη Καρύκα και τον Κώστα Βένιο. Νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι με 2-0 (21-15, 21-15) σετ και πήραν το εισιτήριο για τον 3ο γύρο, εκεί όπου απέκλεισαν τους Τούρκους Οζντεμίρ, Κούρου με 2-1 (17-21, 21-11, 15-10) σετ. Ακόμα ο αντίπαλος του Κόλα και του Ντάλλα στα ημιτελικά δεν έχει γίνει γνωστός.

Στις γυναίκες, το απόλυτο έκαναν και η Ελένη Αλεξόγλου με την Μυρτώ Πασχαλάκη. Στην πρεμιέρα τους νίκησαν με 2-0 (21-09, 21-14) σετ τις Μολδαβές Γκέρμαν, Βλαντ και στον επόμενο γύρο άφησαν εκτός τις συμπατριώτισσές τους Νικολάεφ, Πάβλοβα με 2-1 (23-21, 07-21, 15-12) σετ. Το νεαρό δίδυμο περιμένει να μάθει τον αντίπαλό τoυ, που θα είναι είτε οι Ρουμάνες Χοντόντι, Μίου, είτε οι Τουρκάλες Σιμντίμ, Τσέιλιν.

Σχετικά Άρθρα