Ξεκινάει για 4η χρονιά ο θεσμός των Elite Series στο Beach Volley

BEACH VOLLEYBALL ,

Έναρξη για τα Elite Series της περιόδου 2024-2025, μετά από 3 χρονιές σταθερά ανοδικής πορείας του θεσμού που αφορά χειμερινές διοργανώσεις Beach Volley «Σωματειακού» χαρακτήρα με την συμμετοχή των φορέων (BV Clubs) που δραστηριοποιούνται στο άθλημα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.  

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στον νέο θεσμό θα πρέπει να εγγραφούν στο ειδικό μητρώο Elite Series δηλώνοντας και τον Φορέα που θα εκπροσωπούν με την συμμετοχή τους σε αυτόν. Οι ομάδες που συμμετέχουν σε κάθε διοργάνωση θα πρέπει να αποτελούνται από αθλητές που ανήκουν στον ίδιο φορέα.

Για τις διοργανώσεις Elite δεν θα υπάρχουν οι περιορισμοί της Πανελλήνιας Βαθμολογίας και όλοι οι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής με μοναδική προϋπόθεση την εγγραφή τους στο Μητρώο Elite και την δήλωση του φορέα τους.    

Οι διοργανώσεις Elite Series 2024-2025 θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο του 2024 και θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2025 με τους τελικούς σε όλες τις κατηγορίες (Elite Final).

Καθώς πλέον υπάρχει και ο θεσμός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Συλλόγων (European Beach Volley Cup) θα γίνουν οι σχετικές προσαρμογές στον θεσμό των Elite προκειμένου να μπορεί η χώρα μας να συμμετέχει και στις διεθνείς Διασυλλογικές διοργανώσεις.    

Οι Φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στον νέο θεσμό μπορούν να βρουν τις σχετικές πληροφορίες και την φόρμα ένταξης τους ΕΔΩ.

Οι αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν στον θεσμό μπορούν να εγγραφούν στο ειδικό Μητρώο Elite που θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες οπότε και θα αναρτηθεί και η σχετική Προκήρυξη της περιόδου 2024-2025.

Η δήλωση συμμετοχής στις διοργανώσεις γίνεται απευθείας στον κάθε διοργανωτή υπό την προϋπόθεση ότι οι αθλητές είναι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο.  

Οι διοργανώσεις και οι Φορείς που θα εντάσσονται στα Elite Series θα γνωστοποιούνται στο συνεχώς ανανεούμενο καλεντάρι των Elite Series, ενώ αποτελέσματα και πληροφορίες για το κάθε τουρνουά θα υπάρχουν και στο @BVGREEKTOUR στο Instagram.

Σχετικά Άρθρα