Γρηγόρης Ρουσάκης: «Ήμασταν έτοιμοι πνευματικά απέναντι στην Σλοβενία, ακόμα καλύτεροι απέναντι στο ισχυρό Βέλγιο»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Γρηγόρης Ρουσάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρεμιέρα της Ελλάδας απέναντι στην Σλοβενία για τον Β' όμιλο του Ευρωπαϊκού ανδρών Κ18 και αναφέρθηκε στον επόμενό μας αντίπαλο, το Βέλγιο.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους, πόσο μάλλον σε μία διοργάνωση ευρωπαϊκού και έναν όμιλο με ομάδες υψηλού επιπέδου. Είχαμε αρκετές δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε αλλά ήμασταν έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά. Νικήσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι που το είχαμε κυκλώσει εξαρχής ως στόχο» είπε αναφορικά για την πρεμιέρα με την Σλοβενία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γρηγόρης Ρουσάκης και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Βέλγιο που αντιμετωπίζουμε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7, 15.00).

«Το Βέλγιο πέρυσι κατέλαβε την 4η θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία των παμπαίδων και αυτό από μόνο του λέει πολλά για το αγωνιστικό του επίπεδο. Ξέρουμε όμως ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε αρκετά πράγματα και θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε κάτι καλό. Όλα τα παιδιά έδειξαν ότι είναι έτοιμα και ξέρω ότι αύριο θα παίξουμε ακόμα καλύτερα απ'ότι σήμερα».

Σχετικά Άρθρα