Απόστολος Οικονόμου: «Υπέρτατη τιμή να είσαι στην Εθνική ομάδα»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Μετά από 12 χρόνια ο Απόστολος Οικονόμου επιστρέφει στην Εθνική Γυναικών, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι ο πρώτος προπονητής με τον Έλληνα τεχνικό να μιλά στην κάμερα του Volleyball.gr για τη νέα εποχή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο κ. Οικονόμου έχει διατελέσει συνεργάτης του Τάκη Φλώρου στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, τον Πανναξιακό, τον ΑΟ Θήρας, τον Παναθηναϊκό, στη Φινλανδική ΟρΠο κι από πέρσι στην Ελβετική Λουγκάνο.

Ο ίδιος χαρακτήρισε υπέρτατη τιμή την παρουσία του στην Εθνική ομάδα και στις συζητήσεις  με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο υπήρχε ταύτιση απόψεων για την επόμενη ημέρα, τονίζοντας ότι από φέτος ξεκινά μια προσπάθεια τριετίας για την οποία έχουν ήδη έχει μιλήσει με τις αθλήτριες.

Ο ίδιος θεωρεί ότι το ελληνικό βόλεϊ δεν υστερεί από πλευρά ταλέντου και η πολύ σοβαρή προσπάθεια των τελευταίων ετών με τις συνεχόμενες παρουσίες μας στις τελικές φάσεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα πρέπει να συνεχιστεί για να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν πλέον στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στους στόχους που έχουν τεθεί (βραχυχρόνιους και μακροχρόνιους), στην αξιοποίηση των νέων ταλέντων που υπάρχουν και στην προσπάθεια να αγαπήσουμε όλοι ακόμη περισσότερο την εθνική ομάδα.

Σχετικά Άρθρα