Αλέξανδρος Ράπτης: «Η ομάδα είναι πιο έτοιμη από ποτέ»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο διεθνής ακραίος λίγες ώρες πριν από το πρώτο σερβίς των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ 2026 εμφανίστηκε σίγουρος για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Τι περιμένουμε από το αυριανό ματς. Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωβόλεϊ με έναν περίεργο τρόπο. Δύο παιχνίδια τώρα, δύο παιχνίδια του χρόνου.
«Όντως, είναι κάποια πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια. Πάντως, θέλουν και τα δύο την ίδια διαχείριση. Σοβαρότητα, να κάνουμε τα απλά πράγματα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.»

Είναι έτοιμη η ομάδα;
«Είναι πολύ έτοιμη. Πιο έτοιμη από ποτέ. Παρόλο που φαινομενικά είμαστε μια νέα ομάδα με νέα πρόσωπα, παρότι θέλαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι.»

Αλλάζει κάτι στο στυλ της ομάδας με την αλλαγή του προπονητή;
«Ο Κώστας Χριστοφιδέλης κι ο Γιώργος Στεφάνου ήταν και τις προηγούμενες χρονιές. Οπότε και μας ξέρουν και γνωρίζουν τον τρόπο που δουλεύουμε, σε ένα πλάνο που γνωρίζουμε. Γλιτώσαμε αυτόν τον χρόνο προσαρμογής του προπονητή. Κινούμαστε σε καλό δρόμο.»

Είμαστε το φαβορί του γκρουπ;. Έχουμε την Γεωργία -που αποδείχθηκε σάκος του μποξ- κι η Βόρεια Μακεδονία.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για φαβορί, αλλά δεν θέλω να κρυφτώ. Εμείς είμαστε το φαβορί και πρέπει να περάσουμε.»





Σχετικά Άρθρα