Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Τιμή το περιβραχιόνιο - Πρέπει να παίξουμε καλά απέναντι σε μια σκληρή ομάδα»

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο αυριανός αγώνας (Κυριακή 25/8, 21:15) κρύβει πολλές... πρωτιές για την ελληνική ομάδα και μία απ' αυτές είναι η παρθενική εμφάνιση του Θανάση Πρωτοψάλτη ως αρχηγού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
 
Πως είναι ο ρόλος του αρχηγού στην Εθνική ομάδα; Είναι η μεγαλύτερη τιμή που είχες μέχρι τώρα;
«Σίγουρα η μεγαλύτερη τιμή. Βέβαια, έχω μάθει μέσα από τα χρόνια κι από τους προηγούμενους αρχηγούς. Είναι μια τιμή για την οποία προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Για τα παιδιά, τους προπονητές και τους συνεργάτες που έχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος  που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ σε αυτή την θέση.»

Τι άλλαξε στην Εθνική από πέρσι μέχρι φέτος, με καινούριο προπονητή;
«Με καινούριο προπονητή, γνώριμο μεν αλλά καινούριο και η ανανέωση που έγινε. Έχουμε ένα από τα πιο νεαρά γκρουπ. Αυτό μας δίνει την δύναμη και την σκέψη να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη δομή για το μέλλον των παιδιών.»

Είμαστε το φαβορί στο γκρουπ;
«Σίγουρα μια από τις καλύτερες ομάδες. Το βόλεϊ είναι περίεργο άθλημα. Δεν σε βοηθάει η τύχη, αν δεν παίζεις καλά δεν κερδίζεις. Η ομάδα που παίζουμε αύριο είναι πολύ δυνατή, σκληρή αλλά στα μέτρα μας. Από κει και πέρα, εμείς πρέπει να παίξουμε καλά, γιατί δεν θα μας δώσουν τίποτα.»



Σχετικά Άρθρα