Το δείπνο των θριαμβευτών των Σκοπίων στο φρούριο της Λάρισας

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Με θερμή υποδοχή, διαμονή στο καταπληκτικό ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial και οικογενειακό δείπνο στο πανέμορφο «Φρούριο» της Λάρισας υποδέχτηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η διοίκηση της ΕΟΠΕ την αποστολή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών μετά την επιστροφή της από τα Σκόπια και το νικηφόρο 3-1 στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2026.

Στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα μείνει η ελληνική αποστολή ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα δώσει την Πέμπτη (29/8, 20:30) με αντίπαλο τη Γεωργία για τον F όμιλο με στόχο τη νίκη που ουσιαστικά θα εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στα τελικά.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Θανάσης Πρωτοψάλτης έδωσε στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού Σωτήρη Σουλούκο μία μπάλα με τις υπογραφές των διεθνών και εκείνος με τη σειρά του υποδέχτηκε με θερμά λόγια την αποστολή και μετέφερε μήνυμα του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα. Συνεχάρη τους αθλητές για τη νίκη τους στα Σκόπια και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και να πετύχουν το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Euro. Αφού τόνισε πως προέρχεται και ο ίδιος από την οικογένεια του βόλεϊ, αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία της Περιφέρειας με την ΕΟΠΕ και εξήρε το έργο του προέδρου του ΔΣ της ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου στο ελληνικό βόλεϊ μέσα από δύσκολες εποχές και μεγάλες προκλήσεις. Υποσχέθηκε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι κοντά στην ΕΟΠΕ και στο βόλεϊ.



Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος μετά την επιστροφή του από τη Νάπολη της Ιταλίας όπου έγιναν οι αρχαιρεσίες της CEV έφτασε στη Λάρισα μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή όπου τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Αστέριος Πατσιαούρας. Ο Γιώργος Καραμπέτσος συνεχάρη όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους για τη νίκη στα Σκόπια, για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον αγώνα και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και υποσχέθηκε πως το 2025 η Εθνική ανδρών αλλά και η Εθνική ανδρών θα δώσουν πολλούς περισσότερους αγώνες και θα βρεθούν σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.



Στο δείπνο παραβρέθηκε και ο θεσσαλός διεθνής διαιτητής Χαράλαμπος Παπαδογούλας, όλοι οι διεθνείς και φυσικά ο Κώστας Χριστοφιδέλης και όλο το σταφ με επικεφαλής τον αρχηγό αποστολής και τιμ μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα.

Όλοι έδωσαν ραντεβού στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στη Λάρισα την Τετάρτη στις 11:30 στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με σκοπό να σταλεί το μήνυμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλίας για να στηρίξει την Εθνική ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με τη Γεωργία που θα ανοίξει το δρόμο για το Euro 2026.

Σχετικά Άρθρα