Ευρωβόλεϊ ανδρών Κ20: Πικρία και στεναχώρια στην Εθνική εφήβων για την ήττα από την Σλοβενία

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Λιώσης μετά την ήττα από την Σλοβενία έδωσε συγχαρητήρια για το επιθετικό παιχνίδι των αντιπάλων, ειδικά από τη γραμμή του σερβίς και σχολίασε τη συνέχεια της διοργάνωσης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η πικρία και η στεναχώρια ήταν διάχυτη και στους Έλληνες διεθνείς, με τον Μάριο Σταυρόπουλο και τον Γεράσιμο Τζάρα να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Σλοβενία που έπαιξε πολύ καλά. Είναι μία ομάδα που στα πρώτα παιχνίδια έπαιξε με τις ισχυρές ομάδες. Ίσως στο πρώτο σετ αν μπορούσαμε να ήμασταν πιο κοντά στο σκορ πιο νωρίς. Δεν μας άφησαν όμως κανένα περιθώριο. Έπαιξαν ένα πολύ επιθετικό παιχνίδι, σε αντίθεση με μας που στα στοιχεία της υποδοχής και της επίθεση υστερήσαμε αρκετά. Ο όμιλος δείχνει κάθε μέρα πόσο ισχυρός είναι και σίγουρα οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις θα έχουν ήττα. Τα επόμενα παιχνίδια είναι με τους ισχυρούς του ομίλου και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη επί ίσοις όροι και θα αναλύσουμε τα λάθη μας και τον αντίπαλό μας» σχολίασε ο Κώστας Λιώσης.

Ο διαγώνιος της Εθνικής Γεράσιμος Τζάρας είπε:

«Ξέραμε ότι η Σλοβενία είναι καλή και ανταγωνιστική ομάδα, ήταν όμως στο επίπεδό μας. Πήγαμε για τη νίκη αλλά ο αγώνας κρίθηκε στο σερβίς. Εμείς δεν πιέσαμε όσο έπρεπε και σε κάποια σημεία χάσαμε την συγκέντρωσή μας και μετά ξέφυγε το παιχνίδι. Δεν πέφτουμε όμως κάτω και συνεχίζουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Ο πασαδόρος της Εθνικής Μάριος Σταυρόπουλος τόνισε: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Το θέλαμε πολύ. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε αυτά που υπολογίζαμε και έτσι ήρθε η ήττα. Είπαμε όμως ότι δεν θα το βάλουμε κάτω, θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και θα δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό».

Σχετικά Άρθρα