Ο Α' Αντιπρόεδρος της CEV και υποψήφιος Πρόεδρος Ρενάτο Αρένα στο Ηράκλειο Κρήτης για το Ευρωπαϊκό γυναικών Κ18

NEWS ,

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ο Α' Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (CEV) Ρενάτο Αρένα, με αφορμή την διεξαγωγή του Β' Ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών Κ18.

Ο Ρενάτο Αρένα, ο οποίος μετά από 9 χρόνια ως Αντιπρόεδρος της CEV είναι υποψήφιος για την προεδρία της στις προσεχείς εκλογές στα τέλη Αυγούστου, έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης (3/7) στην Ελλάδα και από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκε απευθείας στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Ουγγαρία.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Ρενάτο Αρένα στο κλειστό γυμναστήριο, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ. Περικλή Μπακοδήμο ο οποίος επίσης θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της CEV.

Ο Αρένα θα παραμείνει για άλλες δύο ημέρες στη χώρα μας και κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κρήτη θα έχει επαφές με την διοίκηση της Ομοσπονδίας συζητώντας θέματα που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος.

*Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά: Περικλής Μπακοδήμος (Εκτελεστικός Διευθυντής ΕΟΠΕ), Ρενάτο Αρένα (Α' Αντιπρόεδρος CEV), Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος ΕΟΠΕ)




*Στην φωτογραφία από αριστερά διακρίνονται: Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός Γραμματέας ΕΟΠΕ), Ρενάτο Αρένα (Α' Αντιπρόεδρος CEV), Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος ΕΟΠΕ)



Στην φωτογραφία από αριστερά διακρίνονται: Γιώργος Πιτσούλης (Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κρήτης), Ρενάτο Αρένα (Α' Αντιπρόεδρος CEV), Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος ΕΟΠΕ)

Σχετικά Άρθρα