Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΠΕ για την συμπλήρωση των κενών στα Εθνικά πρωταθλήματα 2024-2025

NEWS ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ τη συνεδρίαση της 31.7.2024 (αριθ.πρακτικού 144) πήρε τις εξής αποφάσεις για την συμπλήρωση των κενών στα Εθνικά πρωταθλήματα 2024-2025:

Pre League Ανδρών
Λαμβάνοντας υπόψη ότι στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών δήλωσαν συμμετοχή εννέα ομάδες (δεν δήλωσε συμμετοχή η ΑΕΚ), αποφάσισε,  σύμφωνα με τα  προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, τη συμπλήρωση της κατηγορίας με τη χορήγηση «Κάρτας Ελευθέρας Συμμετοχής» (wild card) σε μία ομάδα της Α’ Ζώνης.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης  έχουν μόνο οι ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Προθεσμία υποβολής: μέχρι και τη Δευτέρα 5/8/2024

Β’ Ζώνη Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών
Λαμβάνοντας υπόψη ότι κατατέθηκαν αιτήσεις χορήγησης Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής από δύο σωματεία, αποφάσισε να προκηρύξει και πάλι τη χορήγηση Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής στη Β’ Ζώνη της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών σε μία ομάδα, ώστε ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα να είναι δώδεκα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης  έχουν μόνο οι ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και ανήκουν στη Β’ Ζώνη.

Προθεσμία υποβολής: μέχρι και τη Δευτέρα 5/8/2024

Β’ Ζώνη Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών
Λαμβάνοντας υπόψη ότι μετά τη χορήγηση Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής στην Pre League Γυναικών στο σωματείο ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ, στο πρωτάθλημα της Β’ Ζώνης της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών έχουν δικαίωμα συμμετοχής 11 ομάδες, αποφάσισε, σύμφωνα με τα  προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, τη συμπλήρωση της κατηγορίας με τη χορήγηση «Κάρτας Ελευθέρας Συμμετοχής» (wild card) σε μία ομάδα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης  έχουν μόνο οι ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Γ’ Όμιλο της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών 2024-2025.

Προτεραιότητα θα δοθεί με βάση την τελική κατάταξη των ομάδων στο πρωτάθλημα του Γ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών 2023-2024.

Προθεσμία υποβολής: μέχρι και τη Δευτέρα 5/8/2024

Σχετικά Άρθρα