Οι Ολλανδές Ντάνιεκε και Φαν Ντιέπεν για το Piraeus Masters: «Ήρθαμε για μετάλλιο, εξαιρετική οργάνωση και επαγγελματισμός»

BEACH VOLLEYBALL ,

Ντανιέκε Πρινς και ΦΙόνα Φαν Ντιέπεν βρίσκονται στην Ελλάδα τις τελευταίας εβδομάδες και μίλησαν στο volleyball.gr για τις εμπειρίες τους.

Τα κορίτσια από την Ολλανδία «συστήθηκαν» στο Ελληνικό κοινό με τη συμμετοχή τους στο OPEN της Ίου το οποίο και κατέκτησαν, ενώ μία εβδομάδα αργότερα έπαιξαν και στο παγκόσμιο τουρνουά «Futures» που πραγματοποιήθηκε στην ίδια εγκατάσταση.

Πλέον βρίσκονται στον Πειραιά και μίλησαν για τις εμπειρίες τους, τον επαγγελματισμό που συνάντησαν στην Ελλάδα αλλά και τη φιλοδοξία τους να κατακτήσουν ένα μετάλλιο στο δεύτερο φετινό τουρνουά Masters.

Είναι ήδη το τρίτο σας τουρνουά στην Ελλάδα, πείτε μας τις εντυπώσεις σας:

Είμαστε ενθουσιασμένες που παίζουμε εδώ, όλοι είναι πολύ ευγενικοί, η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία και ο καιρός τόσο καλύτερος από την Ολλανδία.

Είναι πραγματικά πολύ όμορφα, είναι όλα απόλυτα επαγγελματικά, είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε εδώ.

Είναι η πρώτη μας χρονιά μαζί, είναι ωραίο το ότι παίζουμε στην Ελλάδα και το Ελληνικό πρωτάθλημα μας βοηθάει να βρούμε ρυθμό.

Πώς αποφασίσατε να έρθετε στην Ελλάδα και μάλιστα σε τρία τουρνουά;

Θέλαμε να παίξουμε το World Tour εδώ και σκεφτήκαμε αφού θα είμαστε στη χώρα γιατί να μην παίξουμε και μερικά ακόμη τουρνουά και να απολαύσουμε την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής δουλεύει εξαιρετικά.

Ήτα μία... τέλεια ιδέα από την Ντανιέκε που είχε παίξει ξανά εδώ.,

Ποιο μέρος σας άρεσε περισσότερο, η Ίος ή ο Πειραιάς;

Για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να πούμε... Ίος, έχουμε πολλούς φίλους εκεί, είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη. Τα γαλάζια νερά, η παραλία, θα πρέπει να επιλέξουμε την Ίο.

Ντανιέκε, έχεις παίξει και beach volley στην Ισπανία για μερικά χρόνια, προτιμάς το Ισπανικό ή το Ελληνικό πρωτάθλημα;

Σίγουρα προτιμώ το Ελληνικό, δεν μπορώ να πω πολλά άσχημα πράγματα για την Ισπανία γιατί μένω εκεί, αλλά από θέμα οργάνωσης και επαγγελματισμού θα πω ότι είναι πιο ωραία στην Ελλάδα, είναι διαφορετικά, αλλά είναι πιο ωραία.

Φιόνα ακολουθείς κάθε χρόνο το Ολλανδικό πρωτάθλημα, σύγκρινε το μας με το Ελληνικό.

Είναι πολύ πιο δύσκολο εδώ. Παίζουμε στους 35 βαθμούς ενώ στην Ολλανδία παίζουμε με 15, με 20 και με βροχή οπότε είναι πολύ διαφορετικό.

Η ατμόσφαιρα σε μία πραγματική παραλία είναι πολύ διαφορετική, μου αρέσει να παίζω σε πραγματικές παραλίες.

Ποιος είναι ο στόχος σας στο τουρνουά;

Να μπούμε στα μετάλλια!

Σχετικά Άρθρα