Οι Ιταλίδες Νταλμάτζο και Ντι Πρίμα για το Piraeus Masters: «Είμαστε ενθουσιασμένες που παίξαμε μπροστά σε τόσο κόσμο»

BEACH VOLLEYBALL ,

Άννα Νταλμάτζο και Βαλεντίνα Ντι Πρίμα πήραν μία «πρώτη γεύση» από το Ελληνικό beach volley και μίλησαν στο volleyball.gr για τις εντυπώσεις τους.

Οι πολύπειρες αθλήτριες με ανελλιπή παρουσία στο Ιταλικό πρωτάθλημα και αρκετές συμμετοχές σε World Tour ήρθαν στην Ελλάδα και παρά τον αποκλεισμό από τους ομίλους δήλωσαν ενθουσιασμένες από το Piraeus Masters και... προειδοποίησαν ότι αυτό δεν ήταν το τελευταίο τους τουρνουά στη χώρα μας.

Αρχικά πείτε μας τις πρώτες σας εντυπώσεις από το MASTERS του Πειραιά.

Είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε εδώ στον Πειραιά, είναι πολύ ευχάριστο που παίζουμε εδώ και με τόσο κόσμο να βλέπει το τουρνουά, ήταν το πρώτο μας τουρνουά που παίζουμε μαζί, οπότε πρέπει να «ζεσταθούμε» αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένες.

Αγαπάμε αυτό το μέρος, και είμαστε πολύ χαρούμενες που παίζουμε μαζί.

Πώς σας φαίνεται το επίπεδο του παιχνιδιού και της οργάνωσης;

Υπάρχουν πολύ καλές παίκτριες εδώ, εμείς έχουμε μερικά θέματα με τη μπάλα γιατί έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε Mikasa ή Wilson 1, ήταν δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε διαφορετική μπάλα για πρώτη φορά, αλλά σιγά-σιγά βρήκαμε τον ρυθμό μας.

Ποιες είναι οι διαφορές του Ιταλικού πρωταθλήματος με το Ελληνικό;

Νομίζω ότι η μοναδική διαφορά είναι στα γήπεδα που συνήθως έχουμε δύο ή τέσσερα, αλλά έχει να κάνει με την τοποθεσία, εδώ είναι πλατεία οπότε είναι πιο ωραία έτσι.

Θα σας δούμε ξανά στην Ελλάδα;

Ναι, φυσικά. Θέλαμε να έρθουμε στην Ίο αλλά υπήρχαν μερικά προβλήματα, προσπαθούμε να ερχόμαστε στην Ελλάδα όσο περισσότερο γίνεται.

Σχετικά Άρθρα