Μενεξέ, Κόκλα και Γερομίχαλος, Παπαδογούλας οι νικητές του Open της Κατερίνης - ώρα τελικών για την North Area

BEACH VOLLEYBALL ,

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Open στην Κατερίνη στην παραλία Κορίνου που διοργάνωσε η North Area Beach Volley Circuit μαζί με το σωματείο ΣΦΚ Πιερικός.

Το KATERINI OPEN ήταν και το τελευταίο τουρνουά της NABVC, η οποία μετράει αντίστροφα για το τελικό τουρνουά που θα αναδείξει τους πρωταθλητές της για το 2024 στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Στις γυναίκες το τουρνουά κατέκτησαν η Ηλιανή Μενεξέ με την Τάνια Κόκλα και στους άνδρες το χρυσό μετάλλιο πανηγύρισαν ο Θανάσης Γερομίχαλος με τον Αριστοτέλη Παπαδογούλα.

Στον τελικό των γυναικών, Μενεξέ και Κόκλα νίκησαν την Λορέν Μεζαρί και την Κατερίνα Μαρκίδη με 2-0 (21-15, 21-13) σετ, παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Στους άνδρες, Γερομίχαλος και Παπαδογούλας επιβλήθηκαν των Ζακαρί Ομοσέμπι και του Ευθύμη Γαληρόπουλου με 2-0 (21-14, 21-14) σετ, ομάδα από την οποία είχαν ηττηθεί στη φάση των ομίλων.

Τις απονομές στους νικητές, στις νικήτριες και στους φιναλίστ πραγματοποίησαν ο προπονητής του Πιερικού Κατερίνης Κώστας Σαρρής και ο Νίκος Παυλίδης, ο ιδιοκτήτης του Γυαλός Resort που φιλοξένησε το τουρνουά.

Όλα τα αποτελέσματα ανδρών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα