Όλοι οι φετινοί νικητές στα τουρνουά Masters - Μαναβή και Τριανταφυλλίδη θέλουν να γράψουν ιστορία στην πλατεία Συντάγματος

BEACH VOLLEYBALL ,

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου θα ανοίξει η αυλαία του Athens Finals 2024 στην πλατεία Συντάγματος με τα προκριματικά των γυναικών και η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των πρωταθλητών για το 2024 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ έχει ξεκινήσει.

Στους άνδρες και στα τρία τουρνουά είχαμε διαφορετικούς νικητές (Κανέλλος, Ιωαννίδης στην Θεσσαλονίκη, Τζιουμάκας και Παπαδημητρίου στον Πειραιά και Ντάλλας, Χατζηνικολάου στον Σχινιά), ενώ στις γυναίκες Δήμητρα Μαναβή και Λίζα Τριανταφυλλίδη έχουν κάνει το 3Χ3.

Μάλιστα, ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει ομάδα, είτε ανδρών είτε γυναικών να κατακτήσει όλα τα τουρνουά Masters και Μαναβή, Τριανταφυλλίδη πάνε στο Σύνταγμα με στόχο να γράψουν ιστορία στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ.

Θυμηθείτε τι έγινε στα τρία προηγούμενα τουρνουά Masters του φετινού σιρκουί που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά και στο Karavi Club στον Σχινιά.

SCHINIAS MASTERS









PIRAEUS MASTERS









THESSALONIKI MASTERS










Σχετικά Άρθρα