Το ραντεβού με τις δόξες του βόλεϊ: Σαν να μην πέρασε μία μέρα...

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παλαιμάχων Διεθνών Πετοσφαιριστών (Πα.Συ.Πα.Δι.Πε.) σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρούπολης και τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.Πε.) διοργάνωσαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πετρούπολης, «Ν. Παξιμαδάς» της Πετρούπολης αγώνα επίδειξης Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών με τους εν ενεργεία «αστέρες» του αθλήματος.

Όλες οι μεγάλες δόξες του βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες είχαν δυναμική παρουσία και παρά τα χρόνια και τα παραπανίσια κιλά έδειξαν πως βρίσκονται πάντα ετοιμοπόλεμοι και σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος χαιρέτησε τη διοργάνωση και τόνισε πως η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα κοντά στο βόλεϊ και στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Σωτήρης Αμαριανάκης και με την ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου Παλαιμάχων αλλά και του υπευθύνου του κολυμβητηρίου της πόλης ανέλαβε σημαντικό κομμάτι της οργάνωσης μαζί με τη δημοτική αρχή και τους αρμοδίους αντιδημάρχους Πετρούπολης.

Αγωνίστηκαν Γόντικας, Τριανταφυλλίδης, Ραγκούσης, Τσιακέλος, Κουγέας, Φιλίππου, Συλιγνάκης, Πέρρος, Παπαγεωργίου, Ψάρρας, Ανδρεόπουλος, Κασαμπαλής, Λυκούδης, Ντράγκοβιτς, Πολυζώη, Αγγελάκη, Δημητριάδης, Αμαριανάκης, Χατζηαντωνίου, Ιορδανίδου, Πετρέας, Τσιτσιγιάννη, Στεφάνου, Τζούριτς, Λάππας, Κουρνέτας, Τερζάκης, Ξεροβάσιλας, Καραμαρούδης, Μαργαρίτης, Καζάζης, Κοτσάμπας, Πραγκαλούδη, Γκορτζίλα, Φάκας, Θεοδωρίδης, Πριόβολος, Πανταλέων, Ντεβεντούδης, Τσακιρόπουλος, Πρωτοψάλτης, Κασαμπαλής, Ανδρεόπουλος Χ., Κωστοπούλου, Γκορτζίλα, Λαζαρίδου, Αγγελάκη, Πολυζώη, Πραγκαλούδη, Ιορδανίδου, Ιωάννου, Τσιτσιγιάννη, Παπαγεωργίου, Νικολογιάννη, Τάνη.

Σχετικά Άρθρα