Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης με την Βάσω Καραντάσιου στο παγκόσμιο τουρνουά στην Ίο

NEWS ,

Στο νησί της Ίου, για το Beach Pro Tour Ios Futures 2024, βρίσκεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη της άμμου Βασιλική Καραντάσιου αλλά και την Κέλλυ Αραούζου, Ολυπιονίκη της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, βρέθηκε στην παραλία Μυλοπότα για να παρακολουθήσει τους αγώνες των Ελληνικών ομάδων που παλεύουν για την διάκριση σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων είχε συνομιλία με όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες που εκπροσωπούν τη χώρα μας στην διοργάνωση και με τους ομοσπονδιακούς προπονητές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο τουρνουά αλλά και για όλες τις φετινές τους υποχρεώσεις.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις του παγκόσμιου τουρνουά είχε συνομιλία και με την κ. Βασιλική Πετρίδου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Luxurios, μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης και η οργανωτική επιτροπή τον ξενάγησε στα γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες.

Ο Γιάννης Βρούτσης αργά το απόγευμα της Πέμπτης με την Βάσω Καραντάσιου, την Κέλλυ Αραούζου και με μέλη της διοργάνωσης θα δώσουν το παρών σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιητών.

Σχετικά Άρθρα