Ο Νώντας Γεροθόδωρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι: Το φανταζόμουν υπέροχο και είναι υπέροχο

NEWS ,

Το μόνο που έλειπε από το τεράστιο βιογραφικό του είναι η εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων και πλέον βρίσκεται λίγες ημέρες πριν εκπληρώσει (και) αυτό το όνειρο. Ο λόγος για τον Νώντα Γεροθόδωρο, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα μπει σε ένα κλειστό κλαμπ διαιτητών που θα έχουν σφυρίξει αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις παγκοσμίως.

«Το φανταζόμουν υπέροχο και είναι υπέροχο. Κάθε τι που βλέπουμε μέχρι στιγμής επαληθεύει αυτή την σκέψη. Μόνο όμορφες στιγμές» ήταν το πρώτο σχόλιο του Νώντα Γεροθόδωρου όταν τον ρωτήσαμε αν η κατάσταση που βρήκε στο Παρίσι από την Τετάρτη το απόγευμα που προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας ήταν όπως την φανταζόταν.

«Πάντα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μία ιδιαίτερη διοργάνωση. Η σημερινή ημέρα έχει αρκετές διαδικασίες. Τις διαπιστεύσεις μας τις παραλάβαμε στο αεροδρόμιο όταν φτάσαμε και σήμερα (25/7) πήραμε τον ρουχισμό μας και πραγματοποιούνται συνεχώς μίτινγκ. Στο θέμα οργάνωσης υπάρχουν παντού εθελοντές και σε βοηθούν για ότι χρειαστείς. Υπάρχει μικρή δυσκολία στην γλώσσα αλλά υπάρχει διάθεση. Πολλά είναι τα μέτρα ασφαλείας αλλά η πρώτη εικόνα είναι πολύ καλή».

Οι αγώνες του βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθούν στην South Paris Arena και εκεί θα πραγματοποιηθούν επίσης οι αγώνες του χαντμπολ, του πινγκ πονγκ και της άρσης βαρών.

«Ακόμα δεν έχω δει το γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες. Το ξενοδοχείο μας είναι κοντά 5-10 λεπτά από το γήπεδο με τα πόδια αλλά ακόμα δεν έχουμε προλάβει. Είναι πολλές οι ετοιμασίες και δεν υπήρχε ο χρόνος να το επισκεφτούμε».

Όλοι οι διαιτητές θα παρεβρεθούν και στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ εντύπωση προκάλεσε η μεταφορά των διαιτητών από το αεροδρόμιο στο γήπεδο, αλλά όπως εξήγησε και ο Γεροθόδωρος δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

«Μας έκανε λίγο εντύπωση ότι η μετακίνησή μας από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο που έγινε με δημόσια μέσα μεταφοράς, ωστόσο το λεωφορείο μας παρέλαβε ακριβώς απ'έξω και μας άφησε στην είσοδο του ξενοδοχείου. Δεν υπήρξε ταλαιπωρία και ήταν καλά οργανωμένο».

Σχετικά Άρθρα