Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού στις 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο

NEWS ,

Η Ελληνική Ολυμπιακή Eπιτροπή διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση για τον ελληνικό αθλητισμό την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 19.30, γιορτάζοντας το μεγάλο καλοκαίρι του ελληνικού αθλητισμού.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν oι Ολυμπιονίκες και οι Παραολυμπιονίκες του 2004 καθώς και οι αθλητές της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», οι οποίοι χάρισαν μοναδικές στιγμές περηφάνιας σε όλους τους Έλληνες.

Mαζί τους και όσοι συνέβαλαν, εργάστηκαν και συμμετείχαν εθελοντικά στην προετοιμασία και διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».

Επίσης θα βραβευτεί η θρυλική Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004.

Ολοι αυτοί θα παρελάσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και αξίζουν το χειροκρότημα μας. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από ένα μαγικό ταξίδι μουσικής και φωτός που θα συνεπάρει το κοινό, με πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Ως υπερήφανος χορηγός, η ΔΕΗ στηρίζει την εκδήλωση «Αθήνα, 20 χρόνια μετά», τιμώντας την συμπλήρωση 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Αθήνα 2004.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προεγγραφή στο link www.hoc.gr/hocnews/h-megali-athlitiki-giorth-sto-panathinaiko-stadio/

Σχετικά Άρθρα