Champions League: Ο Ολυμπιακός ξεκινά την ευρωπαϊκή του περιπέτεια από τη Στρούμιτσα

NEWS ,

Οι πρωταθλητές ανοίγουν την αυλαία των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ελληνικών ομάδων καθώς το βράδυ της Τρίτης (17/9, 20:00, COSMOTE SPORT 6 HD) αντιμετωπίζουν στη Στρούμιτσα της Βόρειας Μακεδονίας την ομώνυμη τοπική ομάδα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού ONEX βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη της ανατολικής Βόρειας Μακεδονίας και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Park Strumica χωρίς απρόοπτα.

«Αρχίζουμε, αύριο, τα προκριματικά του Champions League. Το σημαντικότερο για εμάς, είναι να βρούμε το ρυθμό του παιχνιδιού, διότι δεν έχουμε παίξει φιλικά ματς, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για την ομάδα, να ξεκινάει με αγώνα προκριματικών. Ωστόσο, μέχρι τώρα, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχαμε πολύ καιρό, όμως νομίζω είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το CEV Champions League. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», σχολίασε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Αντρέα Γκαρντίνι.

Η Στρούμιτσα έχει στο ρόστερ της αρκετούς διεθνείς με την Εθνική ομάδα της χώρας της (Μαζούνκοφ, Ίλιεφ, Λιπιτκόφσκι, Ανγκελόφσκι), ενώ μοναδικός ξένος είναι ο Ουκρανός Βολκόφ.

Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη (24/9) στο κλειστό του Ρέντη.

Σχετικά Άρθρα